Prima Pagina iPad Mini 4 Cumpara iPad Mini 4 de la eMAG in Romania

Cumpara iPad Mini 4 de la eMAG in Romania

iPad Mini 4 eMAG RomaniaiPad Mini 4 a fost lansata oficial in Romania de catre eMAG, cel mai mare magazin online din tara noastra, iar in aceasta pagina gasiti toate modelele noii tablete pusa in vanzare incepand de astazi prin intermediul retailerului ceilalti reselleri de produse Apple oferind doar optiunea de a face precomanda.

iPad Mini 4 a fost prezentata in 9 septembrie impreuna cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ea fiind practic o clona a iPad Air 2, avand caracteristici de design similare, hardware usor mai slab, insa ea reprezinta un upgrade majora fata de iPad Mini 3 lansata anul trecut.

iPad Mini 4 este fara discutie cea mai buna tableta iPad Mini pe care o puteti cumpara in momentul de fata, ea avand o grosime de doar 6.1mm si specificatii de top, totul la un pret mult mai mic decat cel practicat pentru iPad Air 2 in momentul de fata.

iPad Mini 4 a fost lansata in Romania

Preturile iPad Mini 4 incep de la 1949 LEI pentru versiunea Wi-Fi Only cu 16 GB spatiu de stocare si ajung pana la valoarea de 3499 LEI pentru modelul 4G de 128 GB spatiu de stocare, astfel ca puteti cumpara aproape orice model doriti, stocurile fiind totusi limitate.

Preturile iPad Mini 4 in Romania sunt urmatoarele, facand click sau apasand pe fiecare denumire veti fi directionati spre pagina de achizitie :

 1. iPad Mini 4 Wi-Fi Only 16 GB – 1949 LEI;
 2. iPad Mini 4 Wi-Fi Only 64 GB – 2392 – indisponibi;
 3. iPad Mini 4 Wi-Fi Only 128 GB – 2851 – indisponibil;
 4. iPad Mini 4 4G + Wi-Fi 16 GB – 2499 LEI;
 5. iPad Mini 4 4G + Wi-Fi 64 GB – 2999 LEI;
 6. iPad Mini 4 4G + Wi-Fi 128 GB – 3499 LEI.

In momentul de fata eMAG este singurul magazin care are tabletele iPad Mini 4 de mai sus in stoc, restul resellerilor de produse Apple din Romania permitand doar efectuarea de precomenzi pentru achizitionarea tabletei, asa ca daca doriti sa cumparati tableta acum, o puteti face doar la ei.

Acestea fiind spuse, cati dintre voi sunteti interesati sa cumparati tableta iPad Mini 4 lansata de catre compania Apple ?

 • Srb Srb

  sa va asteptati sa aveti adaptor de UK

 • Nu prea conteaza daca are si adaptor pentru prizele din Romania. Iti dai seama ca ei le iau de unde le da Apple.

 • Apple nu face vreun produs special pentru piata din Romania. Cele cu incarcatoare care se potrivesc la prizele noastre sunt destinate Germaniei, Frantei, Italiei, Spaniei, etc.

 • Srb Srb

  Cine stie exact daca cumperi un ipad mini/air sau pro cu varianta cellular daca poti folosi fara probleme sim date de la Diginet mobil? care acuma vin impreuna cu modemul E3131H?

 • @radu: Acum le-au adus pe canale oficiale ca au deschis Apple Shop-ul, ceilalti parteneri Apple au doar precomenzi acum.

 • Srb Srb

  Imi este greu sa cred ca sunt special destinate catre Romania. Eu zic ca tot luate din UK sunt !
  Singurul importator pt RO este Apcom iar ei inca nu stiu cand vor livra