Stick with Android ironizeaza Move to iOS

Stick with AndroidStick with Android este o aplicatie lansata in Google Play in cursul zilelor trecute, ea fiind creata in ideea de a ironiza aplicatia Move to iOS creata de catre compania Apple pentru a facilita transferul de date dintr-un smartphone Android intr-un iPhone.

Lansarea aplicatiei Move to iOS a generat un val de ironii din partea utilizatorilor Android care au publicat o gama foarte diversificata de comentarii jignitoare la adresa Apple si a utilizatorilor de iDevice-uri, ele fiind combinate cu note foarte mici acordate aplicatiei in Google Play.

Stick with Android pe de alta parte este creata in spirit de gluma pentru a-i “ajuta” pe utilizatorii platforme Android sa “nu paraseasca” sistemul de operare al celor de la Google, insa asta doar daca ei isi salveaza in prealabil datele inainte de a apasa butonul dedicat al aplicatiei.

Everything about Android is designed to be easy. That includes sticking with it. With just one step, you can keep your content automatically and securely on your Android device with the Stick with Android app. No need to save your stuff elsewhere before sticking with Android. The Stick with Android app securely keeps you away from switching to another (worse) platform.

Desigur ca aplicatia Stick with Android este adulata de catre fanii Android, ea avand nota aproape maxima in Google Play cu peste 5000 de comentarii publicate de catre detinatorii de terminale Android, totul la foarte scurt timp dupa aparitia sa.

Adevarul este ca probabil si Apple se astepta ca o aplicatie de genul Stick with Android sa apara in Google Play dupa lansarea Move to iOS, insa ea este mult mai inutila decat titlul lansat de catre compania Apple pentru terminalele Android.