Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S ar avea vanzari mai slabe ca iPhone 6

iPhone 6S ar avea vanzari mai slabe ca iPhone 6

vanzari iPhone 6S slabe iPhone 6Vanzarile iPhone 6S ar fi mai slabe decat cele ale iPhone 6 conform unui analist american si acest lucru nu pare absolut deloc greu de crezut din moment ce Apple a afirmat ca iPhone 6S si iphone 6S Plus vor dobora noi recorduri de vanzari.

In loc sa ofere cifre exacte privind vanzarile compania Apple a spus doar ca terminalele sale se vand foarte bine si ca vor dobora noi recorduri de vanzari, asta desi la 9 zile de la initierea vanzarilor terminalele iPhone 6S inca pot fi cumparate cu livrare in data de 25 septembrie.

Combinand aceasta situatie unica in istoria lansarilor de terminale iPhone cu lipsa cifrelor din partea Apple, lipsa laudelor operatorilor, informatii obtinute de la parteneri teri ai Apple si date preluate din Google Search, analistul sustine ca vanzarile iPhone 6S n-ar fi prea grozave.

He said Apple’s statement that iPhone 6S sales are tracking at a record pace appears more a reflection of supply, and not demand. Hargreaves said evidence of lower demand comes from Google search data, device shipment times, third-party surveys, a lack of comments from carriers and a lack of quantitative comment on pre-orders.

Adevarul este ca Apple a fost foarte ambigua in detaliile oferite privind succesul iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar acest lucru sugereaza in general faptul ca nu exista vreun motiv de lauda, compania americana profitand de fiecare ocazie pentru a-si lauda realizarile, mai putin acum.

Daca lucrurile sunt atat de rele precum par si vanzarile iPhone 6S si iPhone 6S Plus csunt mai slabe decat cele ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, atunci am putea vorbim despre prima stagnare sau scadere a vanzarilor de terminale iPhone din perioada unei lansari.

Compania Apple va anunta abia peste o saptamana primele cifre privind vanzarile iPhone 6S si iPhone 6S Plus, asa ca mai avem de asteptat pana cand vom afla cat succes au noile terminale.

 • gianidiamond

  Probabil oamenii aveau asteptari mai mari de la iPhone 6s(nu stiu,zic si eu).Eu de ex.astept 7-le si sant multi care procedeaza la fel ca mine.

 • Adioff

  E bine ! Poate asa vor schimba si design-ul in fiecare an .

 • NicKel

  6S Plus 128GB SG din Apple Store DE – livrare abia intre 12 – 19 Oct… acuma ori au facut prea putine “Plus”-uri, ori s-au precomandat in draci fata de versiunea standard.

 • Plus-urile s-au vandut repede ca au avut putine, ca de obicei.

 • NicKel

  Ce-i drept, nici eu nu m-am agitat pe 12 dimineata, am facut precomanda abia pe 16…

 • Srb Srb

  Cat sa mai cresti domne anual vanzarile? pur si simplu nu toata lumea cumpara anual noul iphone. Oricum iPhone 7 va fi cel care va dobori iar recordul in vanzari

 • Cristi

  Au stocuri foarte mari anul acesta probabil ca de asta au mai ramas

 • Ari

  Evident. Si eu aștept cu 5s noua varianta de “s”, adică 6s, de 2 ani se poate spune, iar acum, cu banii in buzunar, pur si simplu, nu Ma lasă inima sa arunc acești bani pe noul terminal…de ce? Ce contează? Doar ca Apple nu a reușit sa convingă un fan sa cumpere noul telefon…

 • amfetamin

  O fi având de a face si faptul ca e mai scump in Apple Store-uri(si nu numai) din UE,pana acum era 700€ noul iPhone,acum e 739-749€,iar operatorii vor urma trendul. Neamțul de ex. tot atat are salariul ca si anul trecut la lansarea lui iPhone 6. Nu interesează pe nimeni de paritatea €/$,clientul obișnuit vede ca s-a scumpit cu 40-50€. Nici filmarea 4K concomitent cu nerenuntarea la 16 gb si bateria de capacitate mai mică,aceleași ecrane,nu au ajutat vânzarile. Mulți cred ca mai așteaptă sa adune bănuții ca sa-l ia pe cel de 64 gb,in cazul in care vor dori sa-l achiziționeze si nu vor rămâne,din cauza contractului pe 2 ani sau din cauza putinelor noutăți,la 6/6 plus.

 • amfetamin

  Da da da,pune aici la comment sa vadă si ochii noștri!!!