Microsoft Office 2016 a fost lansat

Microsoft Office 2016Microsoft Office 2016 a fost lansat oficial de catre compania Microsoft in cursul acestei zile, cei din Redmond oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a instala noul software in propriile calculatoare fara prea mult efort.

Microsoft Office 2016 are acum integrat serviciul Office 365 pentru utilizatorii de pe intregul glob si permite achizitionarea sa impreuna cu Microsoft Office 2016 cu o singura plata anuala, sau cu o plata lunara ambele acoperind si abonamentul serviciului oferit de cei din Redmond.

Separat, in Microsoft Office 2016 exista acum si o functie care le permite mai multor persoane sa colaboreze de pe multiple calculatoare pentru a crea documente, compania oferind o functionalitate similara de mai bine de un an de zile pentru iWork for iCloud pe web sau terminale mobile.

Pentru ca vorbim despre un software complet nou, Microsoft Office 2016 este gandit pentru a functiona in tandem cu Windows 10, astfel ca acesti utilizatori vor avea si cea mai buna experienta de utilizare a suitei de aplicatii utilitare pe propriile calculatoare.

Avand in vedere ca Windows 10 este gandit ca un sistem de operare versatil, Microsoft Office 2016 de pe PC poate functiona fara probleme in tandem cu aplicatii ce ruleaza pe web sau pe terminale mobile, transferul de date intre ele fiind facut rapid prin internet.

Office has always been the go-to tool for helping individuals do their best work—whether for professional documents, powerful analyses or school presentations. People often start and end their work in Office, but there is often a messy middle that involves a lot of discussion—in person, by phone or via various tools—as well as multiple (sometimes conflicting) inputs.

Microsoft Office 2016 poate fi incercat gratuit de catre oricine impreuna cu un abonament Office 365, insa dupa expirarea perioadei de proba va trebui sa platiti un minim de 7 dolari lunar pentru a putea folosi in continuare programul si abonamentul celor de la Microsoft.