iOS 9.1 beta 2 a fost lansat!

iOS 9.1 beta 2iOS 9.1 beta 2 in aceasta seara de catre compania Apple impreuna cu iOS 9.0.1, cele doua versiuni ale sistemelor de operare fiind disponibile pentru dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii obisnuiti ai iDevice-urilor Apple.

Spre deosebire de iOS 9.0.1 care este un update menit sa rezolve probleme de securitate, iOS 9.1 beta 2 este un update care implementeaza cel mai probabil functii noi in sistemul de operare al celor de la Apple si ajusteaza performantele/functionalitatea iDevice-urilor.

Apple a lansat iOS 9.1 in data de 9 septembrie, iar iOS 9.1 beta 2 vine la doua saptamani distanta, asa cum il astepta toata lumea, deci nu avem parte de surprize de vreun fel din partea celor din Cupertino cand vine vorba despre ciclul normal de upgrade pentru versiunile beta.

iOS 9.1 beta 2 a fost lansat

Principalele noutati implementate in iOS 9.1 beta sunt accesul la 3D Touch, Live Photos si alte cateva functii exclusive pentru iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, compania Apple implementand si o multitudine de caractere emoji noi, unele dintre ele destul de controversate.

In afara acestor noutati, iOS 9.1 beta nu contine alte modificari notabile, insa cei care au folosit aceasta versiune a sistemului de operare sustin ca ea are performante mai bune decat iOS 9, insa ramane de vazut daca vor fi mai bune decat cele ale iOS 9.0.1.

iOS 9.1 beta 2 poate fi descarcat din portalul dedicat dezvoltatorilor pe website-ul Apple, sau poate fi instalat prin sistemul Software Update daca aveti o versiune anterioara. Acest update nu este si pentru utilizatorii versiunii beta publice.