iOS 9.1 public beta 1 a fost lansat

iOS 9.1 public beta 1iOS 9.1 public beta 1 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch la doar o zi distanta de lansarea iOS 9.1 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

iOS 9.1 public beta 1 este dedicat utilizatorilor normali care sunt interesati sa testeze cea mai recenta versiune a sistemului de operare, compania Apple oferindu-le posibilitatea de a vedea cum functioneaza actualizarea care va fi disponibila pentru toata lumea din noiembrie.

Apple nu a oferit foarte multe detalii cu privire la ceea ce contine iOS 9.1, dar in afara de suport pentru Live Photos si alte cateva functii pe care dezvoltatorii le pot implementa, utilizatorii nu au parte de foarte multe lucruri noi in afara de caractere emoji diverse.

iOS 9.1 public beta 1 este practic iOS 9.1 beta 1 cu exact ceea ce au si dezvoltatorii de aplicatii disponibil pentru utilizare, deci nu vorbim despre vreo schimbare in functionalitatea oferita de catre compania Apple pentru cineva in momentul de fata.

Programul de testare al Apple prin care puteti incerca iOS 9.1 public beta 1 este public si deschis oricui, insa va recomand sa evitati aceasta versiune a sistemului de operare deoarece ea are foarte multe probleme de functionare in momentul de fata.