Prima Pagina iPhone 6S Apple expediaza comenzile iPhone 6S si 6S Plus

Apple expediaza comenzile iPhone 6S si 6S Plus

notificare livrare iPhone 6SApple a inceput sa expedieze comenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in cursul noptii trecute, cei din Cupertino trimitandu-le utilizatorilor si notificari privind actiunile sale impreuna cu codurile de tracking pentru colete.

Avand in vedere ca livrarile au inceput miercuri din centre care probabil au deja toate coletele cu terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, majoritatea utilizatorilor ar trebui sa isi primeasca produsele in data de 25 septembrie, asa cum mentioneaza compania Apple in website-ul sau.

Anul trecut cei din Cupertino au initiat livrarile de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus tot cu doua zile inainte de ziua lansarii, astfel ca nu este nimic neobisnuit fata de ceea ce s-a intamplat in anii anteriori, coletele trebuind sa ajunga la timp, in toate zonele indicate.

Apple foloseste diverse firme de curierat pentru livrarea comenzilor pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel ca daca ati comandat mai multe terminale, ele ar putea veni cu firme de curierat diferite, dar nu trebuie sa va speriati prea mult dina cest punct de vedere.

Acestea fiind spuse, cine asteapta cu nerabdare noul iPhone 6S sau iPhone 6S Plus ?

 • Dan

  Eu si nevasta mea. :)) Tu ti-ai comandat?

 • Gabriel

  Eu il am rezervat maine la ora 10.45 in UK , il ridica o colega care e in concediu si va ajunge la mine marti seara. 6s 64gb space grey

 • @Gabriel: Daca nu e facuta pe numele ei rezervare, nu o vor lasa sa il ridice.

 • Gabriel Sterescu

  Numele ei l-am dat cand am specificat cine il va ridica 🙂

 • anddrew2

  Mi-am luat un 6S Plus 128 , Silver. Il iau chiar dimineața din Apple Store Sydney. Sper sa merite trecerea de la un 6

 • Codrut

  Si eu am primit de dimineata ca maine ajunge la adresa din NY 😀

 • Codrut

  Care stie sa imi spuna si mie daca trb desigilat telefonul daca vine cu el din state?