Apple expediaza comenzile iPhone 6S si 6S Plus

notificare livrare iPhone 6SApple a inceput sa expedieze comenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in cursul noptii trecute, cei din Cupertino trimitandu-le utilizatorilor si notificari privind actiunile sale impreuna cu codurile de tracking pentru colete.

Avand in vedere ca livrarile au inceput miercuri din centre care probabil au deja toate coletele cu terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, majoritatea utilizatorilor ar trebui sa isi primeasca produsele in data de 25 septembrie, asa cum mentioneaza compania Apple in website-ul sau.

Anul trecut cei din Cupertino au initiat livrarile de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus tot cu doua zile inainte de ziua lansarii, astfel ca nu este nimic neobisnuit fata de ceea ce s-a intamplat in anii anteriori, coletele trebuind sa ajunga la timp, in toate zonele indicate.

Apple foloseste diverse firme de curierat pentru livrarea comenzilor pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel ca daca ati comandat mai multe terminale, ele ar putea veni cu firme de curierat diferite, dar nu trebuie sa va speriati prea mult dina cest punct de vedere.

Acestea fiind spuse, cine asteapta cu nerabdare noul iPhone 6S sau iPhone 6S Plus ?