Primele cozi pentru lansarea iPhone 6S

coada iPhone 6S vietnamPrimele cozi pentru lansarea iPhone 6S s-au format deja in Asia si Australia, iar in imaginile alaturata puteti vedea 6 vietnamezi care asteapta linistiti in fata Apple Store San Francisco pentru a cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus incepand de maine dimineata, cand vor fi lansate oficial.

La o prima vedere se pare ca ei sunt platiti pentru a astepta la coada pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa desigur ca ei sustin contrariul, iar noaptea trecuta si-au petrecut-o in fata magazinului celor din Cupertino pentru a fi siguri ca achizitioneaza modele rose gold ale terminalelor.

Desi compania Apple a incercat sa descurajeze bisnita cu terminale iPhone prin refuzul de a vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 3 tari importante si 4 state americane in care nu se platesc taxe la achizitia de produse, iata ca in San Francisco bisnitarii se descurca bine.

Cei 6 vietnamezi vor cumpara terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus care vor ajunge undeva prin Asia la un pret de vanzare dublu fata de cel cerut de catre compania Apple, aceasta practica fiind obisnuita pentru lansarile de terminale iPhone din ultimii ani.

coada iPhone 6S Australia 2

Acestea nu sunt primele persoane care asteapta la coada pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus deoarece un australian sta in fata unui Apple Store de mai bine de o saptamana de zile pentru a primi “cum se cuvine” noile produse ale companiei Apple.

Aseara Apple a anuntat initierea livrarilor terminalelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus in lumea intreaga, insa foarte multe persoane vor dori sa cumpere produsele direct din Apple Store-uri pentru a le proba intai si a trece prin experienta de achizitionarea a unui iPhone.