Apple Store – pregatirile pentru lansarea iPhone 6S

Apple Store amenajare lansare iPhone 6SApple a inceput sa amenajeze Apple Store-urile pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus de maine, magazinele sale urmand a fi deschise la ora 08:00 pentru a incepe sa vanda noile produse clientilor care asteapta la cozi.

In imaginile acestui articol puteti vedea cum a amenajat compania Apple al sau Apple Store din Tokyo in vederea lansarii iPhone 6S si iPhone 6S Plus, materialele promotionale din geamurile exterioare fiind scoase, in interior fiind amplasate materiale promotionale pentru noile produse.

Schimbari similare vor fi cu siguranta facute de catre compania Apple si in alte Apple Store-uri de pe glob in perioada urmatoare pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cele doua terminale urmand a fi puse in prim-plan pentru a atrage atentia clientilor de pe glob.

In aceasta noapte primele terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi vandute in Australia, Noua Zeelanda, Japonia, etc, astfel ca in urmatoarele ore vom vedea si primele imagini sau filmari de la cozile care sunt in curs de organizare in fata Apple Store-urilor din aceste tari.

Apple Store amenajare lansare iPhone 6S 1