iPhone 6S la eMAG – cand va fi lansat ?

iPhone 6S la eMAGiPhone 6S la eMAG, cand va fi lansat noul smartphone Apple la cel mai mare magazin online din Romania ? Stiu ca unii dintre voi asteapta lansarea iPhone 6S la eMAG din cauza faptului ca magazinul este serios si livreaza comenzile, dar deocamdata a evitat sa ofere produsul.

V-am spus deja de unde puteti face precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, iar faptul ca iPhone 6S la eMAG inca nu este disponibil este doar o consecinta a faptului ca lansarea iPhone 6S in lumea intreaga are loc mai tarziu decat de obicei.

UPDATE: eMAG a anuntat oficial lansarea iPhone 6S

Anul trecut cei de la eMAG au inceput sa ofere iPhone 6 si iPhone 6 Plus la precomanda incepand din ziua lansarii oficiale, asa ca poate maine iPhone 6S la eMAG va fi disponibil pentru precomanda, insa desigur ca deocamdata nu va pot confirma sau infirma ca acest lucru se va intampla.

iPhone 6S la eMAG

Avand in vedere ca magazinul care ofera acum iPhone 6S la precomanda incepe livrarile comenzilor abia din data de 30 septembrie, dupa lansarea iPhone 6S la eMAG va puteti astepta a livrarile celui mai mare magazin online din Romania sa inceapa undeva prin luna octombrie.

iPhone 6S la eMAG ar putea fi disponibil la preturi foarte apropiate de cele pentru care puteti face precomanda pentru noul smartphone Apple in momentul de fata si asta pentru ca, din informatii neoficiale, stiu ca eMAG mai are obiceiul de acumpara iPhone-uri de la competitori in perioadele lansarilor.

In trecut primele loturi de iPhone-uri vandute de catre cei de la eMAG au continut modele create pentru pietele din SUA sau Asia, asa ca lansarea iPhone 6S la eMAG va aduce probabil unitati de acelasi tip, insa ele ar trebui sa functioneze fara probleme in Romania, inclusiv in retelele 4G+.

Am scris acest articol pentru ca foarte multa lume ma tot intreaba cand se va lansa iPhone 6S la eMAG, iar eu va spun sa aveti rabdare deocamdata deoarece dupa lansare va voi anunta.