Prima Pagina jailbreak iOS 8.4.1 jailbreak urmeaza sa fie lansat

iOS 8.4.1 jailbreak urmeaza sa fie lansat

iOS 8.4.1 jailbreak urmeaza sa fie lansatiOS 8.4.1 jailbreak urmeaza sa fie lansat pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, astfel ca daca il asteptati cu nerabdare, ei bine vestile sunt, teoretic, foarte bune pentru voi.

Unul dintre cunoscutii dezvoltatori de tweak-uri pentru Cydia si contribuitori la dezvoltarea de solutii de jailbreak a afirmat ca iOS 8.4.1 jailbreak este pregatit in momentul de fata pentru o lansare oficiala, insa deocamdata el nu stie cand ar urma sa fie disponibil software-ul.

Conform acestui dezvoltator, solutia de iOS 8.4.1 jailbreak ar avea la baza exploit-uri care sunt inchise deja in iOS 9, deci ele nu mai au vreo utilitate si ar ramane nefolosite deca nu ar fi utilizate intr-un asemenea software, asa ca utilizarea lor ar fi foarte logica pentru o solutie de acest gen.

iOS 8.4.1 jailbreak pregatit de lansare

Deocamdata singura confirmare privind lansarea iOS 8.4.1 jailbreak vine doar de la acest dezvoltator de tweak-uri pentru Cydia, echipele TaiG si Pangu ramanand deocamdata tacute, asa ca o lansare ar putea avea loc oricand si in mod surprinzator, asa cum se intampla de obicei.

iOS 8.4.1 jailbreak ar putea fi lansat astazi, maine, in weekend sau chiar peste o saptamana fara ca vreun anunt prealabil sa fie facut de catre cineva, aceasta fiind practica din ultima vreme a hackerilor chinezi si aceasta ar trebui sa fie strategia pe care ei ar putea-o adopta acum.

Daca sunteti interesati de iOS 8.4.1 jailbreak, atunci va spun din nou ca inca puteti face downgrade iOS 9.0.1 la iOS 8.4.1 sau downgrade iOS 9 la iOS 8.4.1, insa in aceeasi masura puteti instala iOS 8.4.1 de pe orice alta versiune a iOS cat Apple inca mai semneaza SHSH-urile.

Avand in vedere ca au inceput sa apara discutii privind lansarea iOS 8.4.1 jailbreak, este posibil ca Apple sa blocheze semnarea de SHSH-uri pentru iOS 8.4.1 chiar si din aceasta seara, asa ca daca v-ati lamurit in legatura cu utilitatea iOS 9 si preferati jailbreak, faceti downgrade cat inca puteti.

LIKE
Articolul anteriorApple Store – pregatirile pentru lansarea iPhone 6S
Urmatorul articolPrimele clone iPhone 6S apar in China