iOS 8.4.1 jailbreak urmeaza sa fie lansat

iOS 8.4.1 jailbreak urmeaza sa fie lansatiOS 8.4.1 jailbreak urmeaza sa fie lansat pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, astfel ca daca il asteptati cu nerabdare, ei bine vestile sunt, teoretic, foarte bune pentru voi.

Unul dintre cunoscutii dezvoltatori de tweak-uri pentru Cydia si contribuitori la dezvoltarea de solutii de jailbreak a afirmat ca iOS 8.4.1 jailbreak este pregatit in momentul de fata pentru o lansare oficiala, insa deocamdata el nu stie cand ar urma sa fie disponibil software-ul.

Conform acestui dezvoltator, solutia de iOS 8.4.1 jailbreak ar avea la baza exploit-uri care sunt inchise deja in iOS 9, deci ele nu mai au vreo utilitate si ar ramane nefolosite deca nu ar fi utilizate intr-un asemenea software, asa ca utilizarea lor ar fi foarte logica pentru o solutie de acest gen.

iOS 8.4.1 jailbreak pregatit de lansare

Deocamdata singura confirmare privind lansarea iOS 8.4.1 jailbreak vine doar de la acest dezvoltator de tweak-uri pentru Cydia, echipele TaiG si Pangu ramanand deocamdata tacute, asa ca o lansare ar putea avea loc oricand si in mod surprinzator, asa cum se intampla de obicei.

iOS 8.4.1 jailbreak ar putea fi lansat astazi, maine, in weekend sau chiar peste o saptamana fara ca vreun anunt prealabil sa fie facut de catre cineva, aceasta fiind practica din ultima vreme a hackerilor chinezi si aceasta ar trebui sa fie strategia pe care ei ar putea-o adopta acum.

Daca sunteti interesati de iOS 8.4.1 jailbreak, atunci va spun din nou ca inca puteti face downgrade iOS 9.0.1 la iOS 8.4.1 sau downgrade iOS 9 la iOS 8.4.1, insa in aceeasi masura puteti instala iOS 8.4.1 de pe orice alta versiune a iOS cat Apple inca mai semneaza SHSH-urile.

Avand in vedere ca au inceput sa apara discutii privind lansarea iOS 8.4.1 jailbreak, este posibil ca Apple sa blocheze semnarea de SHSH-uri pentru iOS 8.4.1 chiar si din aceasta seara, asa ca daca v-ati lamurit in legatura cu utilitatea iOS 9 si preferati jailbreak, faceti downgrade cat inca puteti.