Facebook a picat

Facebook picatFacebook este picat in lumea intreaga in momentul de fata, reteaua de socializare nefiind functionala in versiunea desktop sau in aplicatiile mobile, dupa cum puteti vedea deja din imaginea alaturata.

Instagram si WhatsApp Messenger raman functionale in momentul de fata, desi sunt legate de infrastructura Facebook, insa Facebook nu merge pe terminale mobile sau desktop-uri, asa ca va trebui sa va ocupati timpul cu altceva in urmatoarele minute.

Facebook nu merge in lumea intreaga desi compania are una dintre cele mai bune infrastructuri de internet din lume, reteaua de socializare fiind in general disponibila pentru perioade foarte scurte de timp de foarte putine ori anual.

In ciuda acestui lucru, anul acesta WhatsApp Messenger si Instagram au avut de multe ori probleme cu mentinerea activa a serviciilor, asa ca acum probabil Facebook a picat in baza unei probleme similare, sau poate ca Mark Zuckerberg a ordonat o mica vacanta pentru ingineri.

Indiferent ce anume sta la baza problemelor Facebook, cu siguranta nu va trece mult timp pana cand reteaua de socializare va functiona din nou, asa ca aveti timp sa mai testati iOS 9.0.1.

UPDATE: Conform celor de la Facebook, problema este una majora care afecteaza intreaga retea de socializare, ea fiind in curs de investigare de mai bine de o ora, platforma Facebook avand si acum probleme in a afisa corect informatii si a permite accesarea altora.

A Facebook-wide issue means the Facebook Graph API is temporarily unavailable. We’re working with our core infrastructure teams to identify the issue and will update you when we have more information.

Facebook nu merge