Primele clone iPhone 6S apar in China

clona iPhone 6S chinaPrimele clone iPhone 6S au aparut deja in China de ceva vreme, insa astazi vedem una noua care este denumita foarte sugestiv iPhone S si seamana extrem de bine cu adevaratele terminale vandute de catre compania Apple in momentul de fata.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata aceasta clona iPhone 6S, ea ruland o versiune modificata a sistemului de operare iOS care emuleaza intr-o anumita masura aplicatiile, dar nu ofera o experienta de utilizare chiar atat de grozava.

Mai mult decat atat, hardware-ul este mult mai slab decat cel al iPhone 6S si nefiind optimizat pentru versiunea de Android pe care o ruleaza, el ofera performante mult mai slabe pentru utilizator, insa cine se asteapta la ceva extraordinar de la o clona de 100 de dolari ?

De la filmarea clipurilor video si pana la deschiderea aplicatiilor sau folosirea unora dintre cele “native”, experienta de utilizare oferita de catre aceasta clona iPhone 6S este groaznica, insa utilizatorii o accepta deoarece nu au bani de un iPhone 6S real si prefera ceva intermediar.