iPhone 6S rose gold insumeaza 40% din vanzarile totale

iPhone 6S rose gold vanzariiPhone 6S rose gold ar fi insumat nu mai putin de 40% din precomenzile totale de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus inregistrate de catre compania Apple pana in prezent, acest model fiind cel mai popular dintre toate.

Conform unui analist asiatic cu informatii valide in trecut despre Apple si produsele sale, diversele modele ale iPhone 6S rose gold au fost extrem de cautate de catre consumatori, ele vanzandu-se si cel mai repede, dar avand si cele mai mari termene de livrare in momentul de fata.

Analistul estimeaza ca Apple ar fi vandut pana in 12 milioane de unitati ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pana acum, deci daca estimarea sa ar fi reala, atunci diversele modele ale iPhone 6S rose gold s-ar fi vandut in aproximativ 5 milioane de exemplare pana in momentul de fata.

Nu era greu de ghicit faptul ca iPhone 6S rose gold va fi cel mai popular model din moment ce vorbim despre o culoare complet noua iubita de catre femeile din intreaga lume, compania Apple atragand un numar mult mai mare de utilizatori din randul femeilor care folosesc smartphone-uri.

Conform informatiilor furnizate de catre partenerii companiei Apple, noul modul 3D Touch, noul panou de iluminare al ecranului si carcasa rose gold a iPhone 6S genereaza cele mai mari probleme de productie in momentul de fata, partenerii celor din Cupertino lucrand din greu la rezolvarea lor.

Desi ma asteptam ca iPhone 6S rose gold sa fie extrem de popular, nu ma asteptam totusi ca acest model sa reprezinte un procent atat de mare din vanzarile totale, insa orice este posibil in lumea Apple, mai ales cand vorbim despre culori de acest gen pentru iPhone-uri.