iPhone 6S rose gold si noi ambalaje apar in imagini

iPhone 6S roz imaginiiPhone 6S rose gold apare in noi imagini astazi si desi ati vazut deja cum arata, acum vedeti produsul real impreuna cu unele dintre ambalajele pregatite de catre compania Apple pentru vanzare impreuna cu terminalele ce vor fi livrate utilizatorilor.

Chinezii au reusit deja sa obtina terminale iPhone 6S ale companiei Apple in vederea efectuarii unor unboxing-uri si review-uri inainte ca unitatile sa fie efectiv livrate in lumea intreaga si astazi avem ocazia de a vedea din nou cum arata versiunea rose gold a iPhone 6S, dar la fel de interesante sunt si cutiile care au cate un wallpaper special pentru fiecare culoare.

Mai exact, cutiile iPhone 6S rose gold au un peste auriu in partea frontala, cele albe-argintii au un peste albastru in timp ce terminalele aurii au un peste galben, iar in final terminalele space grey au un peste rosu pentru a le distinge de restul celor vandute.

Mai mult decat atat, compania Apple marcheaza cutiile terminalelor iPhone 6S cu denumirea lor direct pe spate pentru a fi mai usor de recunoscut, astfel ca oricine va cumpara un dispozitiv dupa data de 25 septembrie va sti cum sa il recunoasca mai usor.

cutii iPhone 6S

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi livrate incepand din 25 septembrie catre utilizatori din lumea intreaga, iar terminalele care vor ajunge la voi vor arata exact precum cele din imagini.

iPhone 6S roz imagini 1

iPhone 6S ambalaj

iPhone 6S ambalaj 1

iPhone 6S roz imagini 2