Google a implinit 17 ani – aniversarea si evolutia

Google a implinit 17 aniGoogle a implinit 17 ani astazi, iar pentru a fi marcata aniversarea Google a fost creat si un doodle special(imaginea care apare pe prima pagina a Google.com), ea prezentand un calculator antic alaturi de unele baloane si o lampa, iar in imaginea alaturata puteti vedea totul.

Aniversarea Google, sau mai exact a Google Doodle, a fost sarbatorita in ultimii ani pe data de 27 septembrie, insa in anii anteriori ea a fost organizata in data de 26 septembrie, data variind de-a lungul anilor, sau cel putin asta sustin cei care au urmarit fenomenul privind evolutia Google.

Google a implinit 17 ani si a creat un articol special in care vorbeste despre evolutia sa si semnificatia numelui, acel Google Doodle vizibil mai sus si creat special pentru aniversarea Google avand o explicatie destul de complexa in textul pe care il vedeti mai jos.

In the world of computer programming, 17 is widely considered the least random number. To assume we made it this far without a little luck, though, would be like assuming lava lamps, turtlenecks, and servers held together by building blocks are harbingers of success. For our 17th birthday, we offer a glimpse into our humble beginnings, when branded hockey jerseys were cool and Savage Garden had a number-one single.

Google a implinit 17 ani

Aniversarea Google aduce in discutie si felul in care a evoluat logo-ul companiei americane, iar asta deoarece inainte ca Google sa implineasca 17 ani compania si-a schimbat din nou logo-ul, iar in clipul video de mai jos aveti prezentare detaliata a evolutiei sale de-a lungul anilor.

Aniversarea Google gaseste o companie care nu se mai numeste Google, ci Alphabet, noua corporatie fiind creata pentru a imparti diverse divizii ale fostei Google in companii separate si a o scuti de procese in care a fost implicata de-a lungul anilor.

Acestea fiind spuse, Google a implinit 17 ani si compania isi sarbatoreste ziua asa cum stie mai bine, cu o imagine noua.