iPhone 6S Plus se incalzeste excesiv, blocheaza camera

iPhone 6S supraincalzire si blocare LED Flash cameraiPhone 6S Plus se incalzeste excesiv si blocheaza LED flash-ul camerei, sau cel putin asta ne arata un proaspat posesor al noului smartphone Apple care a primit mesajul din imaginea de mai sus cand incerca sa faca poze, el spunand urmatoarele : Flash is disabled! The iPhone needs to cool down before you can use the flash.

Utilizatorul sustine ca iPhone 6S Plus se supraincalzeste in timpul utilizarii, problema pe care nu a avut-o cu iPhone 6 Plus, el incercand sa faca poze la 31 de grade Celsius in Tucson, Arizona, terminalul iPhone 6S Plus fiind anterior folosit doar pentru navigare pe Facebook, utilizatorul afirmand ca acest terminal genereaza cea mai multa caldura dintre toate pe care le-a detinut.

Daca acest iPhone 6S Plus a fost tinut in lumina directa a soarelui timp de mai multe minute, atunci afisarea acestei alerte este cat se poate de normala pentru ca a sa carcasa se incalzeste extrem de mult in aceste situatii si o eroare similara am primit si eu la mare.

iPhone 6S Plus – supraincalzire si blocare LED flash la camera

Separat de aceasta prima marturie a faptului ca iPhone 6S Plus se incalzeste excesiv si blocheaza flash LED-ul camerei deocamdata nu exista alte informatii care sa sugereze faptul ca terminalele celor de la Apple se supraincalzesc in timpul utilizarii.

I’ve never had this problem with my 6 plus. I live in Tucson, but it was a cool 88°F at the time I was trying to take pictures. The phone hadn’t been used for anything intensive or demanding prior to trying to take pics, just cruising through Facebook randomly, and was stowed away in my back pocket mostly. I’ve noticed this phone, 6s Plus, has been the warmest to the touch of all the iPhones I’ve owned.

Noul chip A9 al iPhone 6S si iPhone 6S Plus are un procesor dual-core tactat la 1.85 GHz, cea mai mare frecventa folosita de catre Apple pentru vreun procesor dedicat iPhone-urilor si unii au spus ca el s-ar putea supraincalzi in timpul utilizarii obisnuite a terminalelor.

Daca pana acum nimeni nu a luat in serios aceasta teorie, ei bine poate incepand de astazi unii se vor gandi serios ca procesorul cu frecventa mare ar putea genera o supraincalzire a iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Voi ati avut vreo experienta de acest gen cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus ?