iPhone 6S si 6S Plus nu se incalzesc excesiv

iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu se incalzesc excesiviPhone 6S si iPhone 6S Plus nu se incalzesc excesiv, asa cum sugerau informatii aparute in cursul zilelor trecute cand un utilizator din Arizona a observat ca al sau terminal se incalzeste foarte tare si afiseaza intr-un final un mesaj de alerta pentru supraincalzire.

Am folosit iPhone 6S si iPhone 6S Plus constant pentru o multitudine de task-uri de la navigare pe internet prin 4G sau WiFi si pana la reteadea sau inregistrarea de clipuri video ori rularea de jocuri, insa in nicio situatie terminalele nu s-au incalzit mai mult decat iPhone 6 sau iPhone 6 Plus si nu au afisat mesaje de alerta.

Am fost intrebat de catre multi dintre voi cat de tare se incalzesc iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar eu acum va spun sa stiti linistiti deoarece terminalele nu se incalzesc excesiv in timpul utilizarii, sau cel putin eu nu am observat acest fenomen in folosirea de ieri si pana astazi.

Desi va spun astea, nu trebuie sa va ganditi ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu se incalzesc deloc deoarece situatia nu este chiar asa, insa nu sunt la fel de calde precum Samsung Galaxy S6 Edge+ in timpul utilizarii, deci vorbim despre un bonus pentru compania Apple.

Acestea fiind spuse, sper ca v-am linistit in legatura cu supraincalzirea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, deci nu trebuie sa va faceti griji din vreo privinta sau alta, terminalele functionand in parametri normali.