iPhone 6S umileste smartphone-urile Android in performante

iPhone 6S umileste smartphone-urile Android in performante, iar dovada acestui lucru o aveti in testele de performanta pe care le puteti vedea mai jos, in ele smartphone-ul Apple obtinand in majoritatea cazurilor rezultate mult mai bune decat terminalele Android.

iPhone 6S Plus obtine viteze de scriere de pana la 402 MB pe secunda si de 163 MB pe secunda pentru citire, compania Apple imbunatatind serios spatiul de stocare NAND pentru a oferi performante sustinute in vederea inregistrarii de clipuri video 4K.

In ceea ce priveste navigarea pe internet, iPhone 6S Plus este intrecut doar de catre Microsoft Surface Pro 3, care are procesor pentru desktop produs de Intel, in testele privind placa grafica terminalele Apple fiind depasite in doar o singura situatie.

iPhone 6S umileste smartphone-urile Android in performante

iPhone 6S performante comparatie Android

Practic aceste teste de performanta demonstreaza din nou si fara niciun dubiu faptul ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au performante substantial mai bune decat a celorlalte smartphone-uri existente pe piata, iar in unele cazuri diferentele sunt enorme.

In aceeasi masura este dovedit din nou faptul ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au performante substantial mai bune si decat iPhone-urile lansate in trecut de catre compania Apple, in aceasta situatie diferenta fiind de minim 70% in teste.

Nu stiu cati dintre voi mai aveau nevoie de confirmarea unor experti ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt, in momentul de fata, cele mai performante smartphone-uri de pe piata, insa aceste imagini ar trebui sa va confirme fara vreun fel de dubiu ceea ce stiati deja.

iPhone 6S performante comparatie Android 1