Blackberry Priv – smartphone Android al Blackberry

Blackberry Priv AndroidBlackberry Priv este denumirea primului smartphone cu sistem de operare Android produs de catre compania Blackberry, iar in clipul video de mai jos il vedeti prezentat chiar de catre CEO-ul companiei canadiene pentru o televiziune de stiri.

Cunoscut initial sub denumirea Venice, Blackberry Priv isi ia numele de la cuvantul Privacy, intimitate, compania Blackberry punand un foarte mare accent pe securitate si implicit pe intimitatea utilizatorilor, asta desi vorbim despre sistemul de operare Android.

Blackberry Priv are o tastatura glisanta, deci vorbim despre un slider phone, el fiind capabil sa ruleze aplicatiile Google pentru Android, dar avand si margini exterioare curbate, ecranul neavand totusi aceasta caracteristica, el parand sa ramana complet drept.

Blackberry Priv va functiona cu ajutorul celui mai puternic chip Qualcomm, va avea camere “de top”, 3 GB RAM, ecran Quad HD de 5.4 inch si aproximativ 32 GB de spatiu de stocare care ar putea fi extins printr-un slot micro SD la o dimensiune mai mare.

Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansat oficial Blackberry Priv, insa pentru ca vorbim despre primul smartphone Android creat de catre Blackberry, vor exista cu siguranta multe persoane interesate sa il achizitioneze.

https://www.youtube.com/watch?v=rPT7k4ypybc

3 COMENTARII

  1. Nu e de mirare ca bb a ajuns unde este, cum sa te dai firma canadiana cu un ceo asiatic. Tare ma voi amuza in ziua in care la apple o sa vedem ceo asiatic.