Need for Speed No Limits – lansare pe 30 septembrie

Need for Speed No Limits iPhone si iPad 30 septembrieNeed for Speed No Limits pentru iPhone si iPad va fi lansat pe 30 septembrie in App Store de catre compania EA Games, un nou trailer pentru joc fiind publicat la mijlocul acestei luni pentru a promova aparitia noului titlu pentru iDevice-urile noastre.

Need for Speed No Limits va incerca sa ofere pe iPhone, iPad si iPod Touch o noua experienta de joc din celebra serie Need for Speed, ea fiind creata in jurul in-app purchase-urilor avand in vedere ca jocul va fi disponibil gratuit in magazinul de aplicatii al celor de la Apple.

EA Games si-a facut un obicei din a lansa jocuri gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa in-app purchase-urile din ele strica experienta de joc, iar Need for Speed No Limits nu va face exceptie de la regula, asa ca va puteti astepta la o experienta limitata de constantele cereri pentru bani.

In ciuda acestor lucruri, EA Games sustine ca Need for Speed No Limits ne va permite sa colectionam masini existente si in lumea reala, jocul avand cel mai avansat sistem de personalizare a lor, peste 250 de milioane de combinatii de piese si componente fiind disponibile.

Separat de acestea vom avea parte de noi locatii in care se vor desfasura cursele din Need for Speed No Limits si de un motor grafic imbunatatit care are si o inteligenta artificiala ceva mai evoluata, dar ramane de vazut ce fel de experienta vom gasi in titlu.

Acestea fiind spuse, Need for Speed No Limits va fi disponibil din 30 septembrie in App Store in format universal.