Cumperi un iPhone 6S si primesti o cutie cu zahar

iPhone 6S cutie zaharUn barbat din Marea Britanie a aflat pe propria piele faptul ca a cumpara un iPhone de la un strain fara o verificare atenta inainte nu este o idee chiar atat de grozava.

Desi acest lucru ar fi trebuit sa ii treaca prin minte de la bun inceput, barbatul a platit totusi 500 de lire pe o cutie a iPhone 6S in care nu se afla noul smartphone al companiei Apple ci doar o cantitate suficient de mare de zahar pentru a-l pacali la o “cantarire la mana”.

Barbatul a fost abordat de catre un strain intr-un mall din Manchester, acesta prezentandu-i intreaga afacere ca un chilipir si in realitate ar fi fost daca in cutie nu s-ar fi aflat foarte mult zahar in locul unui iPhone 6S ce abia a fost lansat de catre compania Apple chiar si in Marea Britanie.

“We’d like to remind people that if a deal seems too good to be true, it usually is,” says local police inspector Phil Spurgeon. “You’re either buying a fake or stolen article, or something completely different.”

Desigur ca vanzatorul a disparut foarte repede dupa ce a primit banii de la victima credula care a platit o suma serioase pentru absolut nimic, iar politia desigur ca nu are ce sa faca pentru a prinde acea persoana, oferind doar recomandari de vigilenta pe viitor.

Ca de obicei, va recomand sa nu cumparati telefoane mobile de la necunoscuti in plina strada deoarece exista o foarte mare sansa sa fiti pacaliti  sau chiar jefuiti.