Chromecast 2 – nou competitor pentru Apple TV 4

Google Chromecast 2Chromecast 2 a fost anuntat in cursul acestei zile de catre compania Google impreuna cu LG Nexus 5X si Huawei Nexus 6P, insa acum vorbim despre un produs care va concura in principal cu Apple TV 4 al companiei Apple.

Chromecast 2 are o functionalitate similara Apple TV 4, adica ne permite sa redam pe televizoare continut care in mod normal este vizibil pe smarrphone-uri, tablete sau calculatoare, produsul celor de la Google ruland Android si fiind mult mai versatil.

Chromecast 2 este lansat de catre compania Google astazi cu un nou modem WiFi care ofera performante mai bune pentru redarea de continut, dar si cu o interfata noua care face accesarea de continut mult mai usoara, o noua functie Fast Play permitand interconectarea mai rapida cu orice fel de dispozitive electronice.

https://www.youtube.com/watch?v=yX6Kkq7hPJY

Separat de aceste noutati, Chromecast 2 are implementata si o functie care afiseaza diverse feed-uri cu continut multimedia ce poate fi redat pe terminalele noastre, astfel ca vom putea descoperi mult mai usor ce sa vizualizam prin intermediul sau.

Chromecast 2 nu ruleaza aplicatii precum Apple TV 4, insa ofera functiile de baza ale produsului Apple si costa doar 35 de dolari, adica un sfert din pretul cerut de catre Apple pentru noul sau produs, el fiind deja extrem de popular in SUA si nu numai.