Ghid inlocuire baterie si ecran iPhone 6S

Ghid inlocuire baterie si ecran iPhone 6SDaca aveti nevoie de un ghid pentru inlocuirea bateriei si ecranului iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, ei bine astazi va ofera oportuniteatea de a descoperi pas cu pas cum puteti inlocui aceste doua componente ale noilor terminale ale companiei Apple.

Cei de la iFixIt au dezasamblat iPhone 6S pentru a dezvalui lumii intregi secretele pe care compania Apple le are ascunse in carcasa si desigur ca au creat tutoriale care ne ajuta sa inlocuim bateria sau ecranul celor doua terminale daca ne consideram suficient de indemanatici.

Desi iFixIt va arata pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a inlocui bateria si ecranul iPhone 6S si iPhone 6S Plus, va spun inca de pe acum ca nu trebuie sa va asumati o asemenea sarcina decat daca sunteti 100% siguri ca o puteti duce la final, altfel veti ramane cu doua terminale desfacute pe masa.

Ghid pentru inlocuirea bateriei iPhone 6S gasiti in aceasta pagina, iar un ghid pentru inlocuirea ecranului iPhone 6S gasiti in aceasta pagina.