Prima Pagina iPhone 6S Ghid inlocuire baterie si ecran iPhone 6S

Ghid inlocuire baterie si ecran iPhone 6S

0

Ghid inlocuire baterie si ecran iPhone 6SDaca aveti nevoie de un ghid pentru inlocuirea bateriei si ecranului iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, ei bine astazi va ofera oportuniteatea de a descoperi pas cu pas cum puteti inlocui aceste doua componente ale noilor terminale ale companiei Apple.

Cei de la iFixIt au dezasamblat iPhone 6S pentru a dezvalui lumii intregi secretele pe care compania Apple le are ascunse in carcasa si desigur ca au creat tutoriale care ne ajuta sa inlocuim bateria sau ecranul celor doua terminale daca ne consideram suficient de indemanatici.

Desi iFixIt va arata pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a inlocui bateria si ecranul iPhone 6S si iPhone 6S Plus, va spun inca de pe acum ca nu trebuie sa va asumati o asemenea sarcina decat daca sunteti 100% siguri ca o puteti duce la final, altfel veti ramane cu doua terminale desfacute pe masa.

Ghid pentru inlocuirea bateriei iPhone 6S gasiti in aceasta pagina, iar un ghid pentru inlocuirea ecranului iPhone 6S gasiti in aceasta pagina.

Articolul anteriorTake Note – cele mai bune aplicatii pentru notite
Urmatorul articolApple publica tururi ghidate pentru Apple Music
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.