iPhone 6S dezasamblat: baterie de 1715 mAh, 2 GB RAM DDR 4

iPhone 6S rose goldiPhone 6S a fost dezasamblat in cursul noptii trecute de catre cei de la iFixIt, ei reusind sa cumpere modelul vandut in Australia de catre compania Apple pentru a ne prezenta principalele noutati pe care acest terminal le aduce.

Incepem cu ecranul care este cu 15 grame mai greu decat cel al iPhone 6, iar asta multumita noului Taptic Engine in baza caruia functioneaza sistemul 3D Touch, el fiind si principalul motiv pentru care iPhone 6S este cu 0.2mm mai gros decat iPhone 6.

Continuand, iPhone 6S are o baterie de 1715 mAh, cu 95 mAh mai mica decat cea de 1810 mAh din terminalul iPhone 6, iar aceasta este confirmarea oficiala, insa nu stiu daca mai era nevoie de ea din moment ce Apple a aratat bateria intr-ul clip videp de prezentare al iPhone 6S.

In ceea ce priveste camera frontala FaceTime a iPhone 6S, aceasta are intr-adevar 5 megapixeli, insa dimensiunea si forma sa raman foarte similare cu cele ale camerei de 1.2 megapixeli utilizata in iPhone 6, desi pozele inregistrate au calitate mult mai buna.

iPhone 6S rose gold ecran

Trecand la chip-ul A9 deocamdata aflam numai ca el are intr-adevar 2 GB RAM DDR 4 produs de catre Samsung, iar includerea acestor componente confirma performantele bune ale iPhone 6S Plus demonstrate in primele teste de performanta aparute pana acum.

Separat de toate acestea, compania Apple a modificat foarte multe in ceea ce priveste structura interna pentru a face iPhone 6S Plus imposibil de indoit, a amplasat noi suruburi si a reconfigurat o multitudine de cabluri de conctare ale componentelor, etc.

iPhone 6S rose gold camera 12 megapixeli

In imaginea de mai sus vedeti si camera de 12 megapixeli a iPhone 6S, despre ea nefiind oferite alte detalii decat cele oficiale furnizate de catre compania Apple, insa tot ce trebuie sa stiti este ca ea inregistreaza poze foarte bune si filmari 4K grozave.

Detalii suplimentare gasiti in articolul celor de la iFixIt in care sunt prezentate in detaliu componentele interne si modelele folosite de catre compania Apple in terminalele sale.

3D Touch scanat raze-X iPhone 6S

23 COMENTARII