iCloud Music Library poate fi activat oficial in Romania

iCloud Music Library activat RomaniaiCloud Music Library poate fi activat oficial in Romania incepand de astazi, compania Apple oferindu-ne in sfarsit posibilitatea de a activa Biblioteca Muzicala iCloud pentru a descarca muzica pentru ascultare offline cu ajutorul Apple Music.

Dupa cum puteti vedea in imaginea alaturata, iCloud Music Library este activ si l-am activat abia in aceasta dimineata folosind o conexiune de internet din Romania, simpla activare a butonului Biblioteca Muzicala iCloud avand drept rezultat in obtinerea beneficiilor serviciului.

In cele trei luni de existenta ale Apple Music, Apple nu ne-a oferit vreodata posibilitatea de a activa iCloud Music Library in mod direct pe terminalele noastre, insa incepand de astazi serviciul este oferit in mod oficial in Romania, asa ca va puteti bucura de el fara vreun efort suplimentar.

iCloud Music Library este disponibil oficial in Romania

Cu ajutorul iCloud Music Library puteti descarca orice melodii pe care le ascultati sau doar vizualizati in Apple Music si le veti putea asculta offline direct din terminalele noastre, insa desigur ca le veti putea transfera direct in calculator, sau chiar descarca direct in calculator.

Biblioteca Muzicala iCloud activat Romania 1

Biblioteca muzicala iCloud poate fi activata atat in iPhone, iPad si iPod Touch cu iOS 9, si poate iOS 8.4.x, insa si in calculatoare puteti face acelasi lucru, librariile voastre muzicale putand fi sincronizate intre iDevice-uri si calculatoare in momentul activarii ei oficiale.

Compania Apple nu a oferit vreun detaliu privitor la oferirea iCloud Music Library in tara noastra, insa nici nu prea conteaza vreo informatie de la ei atat timp cat serviciul functioneaza si este 100% util pentru toata lumea, deci va puteti bucura de el incepand din aceasta dimineata.

Mai tarziu voi reveni cu un articol care va explica modul in care puteti activa Biblioteca Muzicala iCloud pe iDevice-uri sau PC-uri.