Prima Pagina iPhone 6S Precomanda iPhone 6S la eMAG in 1 octombrie

Precomanda iPhone 6S la eMAG in 1 octombrie

iPhone 6S precomanda eMAGPrecomenzile pentru iPhone 6S la eMAG incep in 1 octombrie conform celui mai mare magazin online din Romania si asta in conditiile in care precomenzile iPhone 6S la Orange, Telekom si Vodafone vor incepe pe 2 octombrie.

Practic eMAG deschide precomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu o zi mai devreme decat partenerii autorizati ai companiei Apple si asta in conditiile in care a intrat recent intr-un parteneriat extins cu cei din Cupertino, dar este favorizat.

UPDATE: Puteti face acum precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG.

Dupa deschiderea precomenzilor online pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 1 octombrie, eMAG va lansa noile terminale pe data de 9 octombrie, la fel precum restul partenerilor Apple si va incepe vanzarile inclusiv in noul sau eMAG Apple Shop din Crangasi.

Practic toti cei care vor precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG din 1 octombrie vor putea ridica terminalele si din eMAG Apple Shop pe 9 octombrie inainte ca ele sa fie livrate acasa, insa probabil va exista o coada foarte lunga in fata showroom-ului magazinului.

Acestea fiind spuse, pe 1 octombrie voi reveni cu detalii in momentul in care vor fi deschise precomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG si voi detalia inclusiv preturile pentru fiecare model in parte.

Avem pentru tine veşti excelente: începând cu 1 octombrie 2015, iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor fi disponibile la precomandă, pe site-ul eMAG. În plus, pe 9 octombrie te aşteptăm la lansarea oficială a iPhone 6S, în Apple Shop eMAG Crângaşi!

Dacă la lansarea Apple Shop peste 350 de clienţi au fost alături de noi încă de la primele ore ale dimineţii, pe 9 octombrie, la evenimentul de lansare iPhone 6S, smartphone-urile mult-aşteptate vor putea fi testate de clienți si achiziţionate împreună cu accesoriile şi produsele complementare de la partenerii autorizați Apple fie ele drone, boxe, cântare, dar și cunoscutele căști Beats. Pentru orice întrebare noi ne vom asigura că echipa de consultanţi dedicaţi Apple Shop îţi va răspunde pe loc.

 • amfetamin

  Bine bine,si prețul??? A intrat in parteneriat extins? Pai nu ziceai ca eMAG mai obișnuiește sa cumpere iPhone-uri de la competitori? Daca va apărea peste o zi si la operatori,nu prea văd sa fie ditamai coada,nu știu câți se vor înghesui sa-si cumpere un iPhone de la ei la minim 3600 lei,suma de pornire care se vehiculează ca va fi.

 • @Porto91: Nu va fi asta pretul.

 • @Nickel: Inca e 1 octombrie, pana diseara la 23:59 :)))
  1 octombrie nu inseamna primul minut din zi.

 • Ce problema are mai exact aplicatia App Store? Nu se rezolva cu o repornire a terminalului ?
  Despre ce date de contact e vorba? Agenda de contacte ?

 • Porto91

  “Precomanda iPhone 6S la eMAG in 1 octombrie” poti sa-l schimbi in “Precomanda iPhone 6S la eMAG in curand”. Daca aveau reale intentii pentru 1 octombrie eu zic ca era lansat pana la ora asta 🙂

 • NicKel

  eu cred ca or sa dea drumul oficial la precomenzi asa cum a dictat Apple: pe 2 Oct, chiar de-ar fi in prima secunda dupa ora 0:00, dar in nici un caz mai devreme 😉 Si atunci lumea se va convinge ca eMAGii au mancat oricum kko acum 3 zile cu 1 Oct 😀

 • Porto91

  S-au lansat 😀