Lansare iPhone 6S la Orange, Telekom si Vodafone

Lansare iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange, Telekom si VodafoneLansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania va fi pe 9 octombrie, compania Apple facand anuntul oficial in cursul acestei zile, tara noastra fiind pentru prima oara inclusa in cel de-al doilea val de lansari pentru terminale iPhone, asa ca veti putea cumpara noile produse inca de atunci.

Avand in vedere ca partenerii cei mai mari ai Apple in Romania sunt operatorii de telefonie mobila, lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania din 9 octombrie va aduce terminalele in oferta magazinelor Orange, Telekom si Vodafone, ele urmand a le comercializa incepand cu acea data.

In acest articol voi vorbi despre fiecare operator in parte, insa inainte de toate trebuie sa stiti ca lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania din 9 octombrie va fi precedata de sesiuni de precomenzi pentru terminale la Orange, Vodafone si Telekom, iar aici veti afla cand vor fi ele initiate.

Lansare iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange Romania

Lansare iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange Romania va avea loc pe 9 octombrie, asa cum am si spus mai sus, operatorul de telefonie mobila putand deschide o sesiune de precomenzi pe 2 octombrie, in anii anteriori el obisnuind sa ofere precomenzi cu o saptamana inaintea lansarii.

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange Romania ar trebui sa fie cu 5 – 10 euro mai mari decat cele din Apple Store Europa, daca ne referim la cele standard, insa la abonamente probabil vorbim despre preturi mari, asa cum se intampla in fiecare an cu lansarile de terminale iPhone.

Spre deosebire de alti operatori, Orange Romania a avut preturi foarte bune pentru buy-back anul trecut si ofera inclusiv vanzarea de telefoane mobile in rate, asa ca s-ar putea sa gasiti o metoda mai buna de a cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus decat la alti operatori.

Lansare iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom

Lansare iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom va avea loc pe 9 octombrie, exact precum in cazul Orange, iar cei de la Telekom ar putea actiona intr-un mod similar cu cel al Orange si ar putea oferi precomenzi pentru cele doua terminale inca din data de 2 octombrie.

Anul trecut Telekom a avut cele mai bune preturi la abonament pentru iPhone, asa ca anul acesta va puteti astepta ca lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom sa vina cu preturi convenabile pentru abonamente, operatorul evitand sa vanda terminalele la pret standard anul trecut.

Cei de la Telekom Romania nu vand telefoane mobile in rate si nu au program buy back, astfel ca nu veti avea posibilitatea de a beneficia de o plata esalonata sau de o reducere de pret in baza predarii terminalului vechi.

Lansare iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Vodafone

Lansare iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Vodafone va avea loc pe 9 octombrie, exact precum in cazul celor doi operatori de mai sus, iar si aici vorbim cel mai probabil despre deschiderea unei sesiuni de precomenzi in data de 2 octombrie, anul trecut Vodafone anuntand primul precomenzile.

Vodafone nu a avut vreodata preturi foarte bune la abonamente pentru terminalele iPhone si nici preturile standard nu au fost de la bun inceput foarte apropiate de cele ale companiei Apple, asa ca ramane sa va convingeti singuri daca ei merita avuti in vedere pentru achizitionarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Vodafone nu vinde telefoane mobile in rate, dar are un program de buy back, deci teoretic ar trebui sa primiti ceva pentru terminalele lasate la ei.

Acestea fiind spuse, daca aveti alte intrebari le astept in comentarii.