Primele imagini din culisele filmarilor pentru filmul Steve Jobs

Film Steve Jobs culisePrimele inregistrari video ale „actiunii” din culisele filmarilor pentru pelicula Steve Jobs au aparut astazi pe internet, ele oferindu-ne posibilitatea de a descoperi tot ceea ce s-a intamplat in timp ce actorii principali rosteau in fata camerelor textele create de catre scenaristi.

Principalii actori ai filmului Steve Jobs vorbesc in aceste filmari din culise despre impactul pe care l-a avut asupra vietii lor implicarea in acest film, insa in aceeasi masura veti vedea si cateva momente comice din timpul inregistrarii unora dintre scenele importante ale filmului.

In general filmari behind the scenes apar intotdeauna inainte ca un film important sa fie lansat in cinematografe si avand in vedere interesul privind filmul Steve Jobs era normal sa vedem asemenea inregistrari, iar eu va recomand sa le urmariti integral pe cele doua de mai jos.

Articolul precedentPrecomanda iPhone 6S la eMAG in 1 octombrie
Articolul următorOS X El Capitan – primele review-uri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.