Xcode 7.0.1 rezolva problemele iCloud App Thinning

Xcode 7.0.1 App ThinningV-am spus saptamana trecuta ca Apple a decis sa nu ofere sistemul App Thinning in iOS 9 deoarece o problema a iCloud Backup o impiedica sa le ofere utilizatorilor una dintre imbunatatirile foarte importante a sistemului de operare.

App Thinning este un sistem dezvoltat de catre compania Apple care le permite dezvoltatorilor sa dezvolte aplicatii care nu vor fi descarcate in totalitate pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, ele ocupand si mai putin spatiu din dispozitive dupa instalarea din App Store.

In aceasta idee, atunci cand descarcam o aplicatie din App Store, in terminalele noastre vor fi descarcate doar fisierele necesare pentru ele, astfel ca in cazul unei aplicatii universale vom descarca doar fisierele pentru iPhone sau iPad si nu intreaga aplicatie cu toate componentele ei.

Daca saptamana trecuta iCloud Backup impiedica activarea App Thinning in iOS 9, iata ca aseara Apple a lansat Xcode 7.0.1 care ar trebui sa rezolve problemele pe care le intampinau dezvoltatorii in pregatirea aplicatiilor pentru acest sistem.

Oficial compania Apple nu a confirmat faptul ca problema a fost complet rezolvata si ca App Thinning va fi activat, insa probabil vom afla detalii suplimentare in zilele urmatoare.