iPhone 6S Plus a fost dezasamblat, iata detaliile

iPhone 6S Plus dezasamblatiPhone 6S Plus a fost dezasamblat de catre cei de la iFixIt pentru a ne oferi detaliile cu privire la toate noutatile pe care compania Apple le-a implementat in noul sau terminal, insa nu vorbim despre ceva cu mult diferit fata de iPhone 6S.

In afara diemsniunilor diferite, iPhone 6S Plus are aproximativ aceeasi structura interna precum iPhone 6S, iar una dintre putinele diferente in ceea ce priveste componentele este data doar de catre stabilizatorul optic de imagine implementat de catre Apple pentru camera smartphone-ului mai mare.

Separat de camera, avem si o baterie mai mare in iPhone 6S Plus, aceasta avand 2750 mAh, cu 165 mAh mai mica decat cea implementata de catre compania Apple in iPhone 6 Plus, dar autonomia ar trebui sa fie totusi mai buna in noul produs al celor din Cupertino.

In final va las in compania unui nou clip video care ne arata cum functioneaza sistemul Taptic Engine care controleaza tehnologia 3D Touch implementata in iOS 9, iar detalii suplimentare gasiti in articolul celor de la iFixIt unde este prezentata dezasamblarea.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate pe 9 octombrie in Romania la Orange, Vodafone si Telekom.