Asa functioneaza iOS 9 On-Demand Resources

iOS 9 App thinning descarcare resurseiOS 9 On-Demand Resources este o componenta a sistemului iOS 9 App Thinning dezvoltat de catre compania Apple, el fiind gandit in ideea de a ne permite sa eliberam spatiu ocupat de catre aplicatii in terminalele noastre.

Mai exact, cu ajutorul iOS 9 On-Demand Resources aplicatiile instalate in iPhone, iPad sau iPod Touch-uri vor ocupa mai putin spatiu la instalarea initiala deoarece descarcarea anumitor componente ale lor se va face dupa deschiderea efectiva in terminalele noastre.

In imaginile acestui articol puteti vedea cum functioneaza iOS 9 On-Demand Resources pe Apple TV 4, cateva jocuri instalate in noul produs descarcandu-si diverse elemente componente abia dupa ce aplicatia este efectiv deschisa si se acceseaza anumite meniuri.

Mai exact, anumite jocuri vor descarca meniul principal si un prim nivel abia dupa deschiderea initiala, jucatorii trebuind sa astepte dupa aceste descarcari dupa cum puteti vedea in imaginile acestui articol, ele avand o durata de descarcare destul de mare, in unele cazuri, in functie de conexiunea de internet.

iOS 9 App thinning descarcare resurse 1

Pe masurai ce avansati in joc si deblocati niveluri noi sau noi sectiuni ale unor aplicatii, acestea vor fi descarcate automat din App Store folosind o conexiune de internet prin sistemul iOS 9 On-Demand Resources si desigur ca veti avea de asteptat pana cand totul este realizat.

Prin iOS 9 On-Demand Resources Apple incearca sa reduca spatiul ocupat initial de catre aplicatiile instalate in iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, insa asteptarea aceasta dupa instalarea aplicatiei probabil nu va bucura foarte multi utilizatori, desi vorbim despre o economie foarte mare de spatiu.

iOS 9 App thinning descarcare resurse 2

Sisteme precum iOS 9 On-Demand Resources exista de multa vreme in diverse sisteme de operare, insa el este nou pentru iOS si probabil va genera multe critici pentur jocuri deoarece in unele cazuri fisierele ce trebuie descarcate sunt mari si descarcarea lor nu se face foarte rapid.

Voi ce parere aveti despre iOS 9 On-Demand Resources ?

iOS 9 App thinning descarcare resurse 3