Apple Store Regent Street este obosit si invechit

Apple Store Regent StreetApple Store Regent Street este obosit si invechit conform companiei Apple, cei din Cupertino spunand ca, cel mai mare magazin din Marea Britanie are nevoie de o “improspatare” a design-ului si ca Jony Ive se va ocupa de procedura in urmatoarea perioada.

Cladirea in care se afla Apple Store Regent Street este protejata de catre autoritati pentru importanta istorica pe care o are, deci Apple nu poate schimba foarte multe in ceea ce priveste fatada, ea urmand a sterge logo-urile din geamuri si a face o multitudine de schimbari in interior.

Imaginea de mai sus am facut acum 2 saptamani in Apple Store Regent Street si ca sa fiu complet sincer, magazinul un este chiar atat de “atragator” pentru clienti, asa ca o schimbare ar fi de bun augur, mai ales ca vorbim despre un design vechi de multi ani de zile.

The brief looked to re-imagine the overall customer experience within the store and address a tired and outdated interior sales area […] Part of the proposed works is also removing the four Apple Logos from the Regent Street facade. This assists with natural light penetrating the retail floor and preserves the historic character of the facade.

Recent compania Apple a deschis Apple Store Bruxelles in care a montat mese tactile si arbusti, design-ul ultra-modern fiind creat de catre Jony Ive, Chief Design Officer-ul Apple urmand a modernia si magazinul din Regent Street, o zona extrem de aglomerata  Londrei.

Primele idei implica o modificare a etajului pentru a crea mai mult spatiu si lumina in interiorul cladirii, scara interioara de sticla urmand a fi inlocuita cu altele doua “dramatice”, adica scari in spirala existente in alte Apple Store-uri de pe planeta.

Apple Store Regent Street a fost deschis in 2004 si a avut modificari minore in cei 11 ani de existenta, asa ca Jony Ive va pregati probabil o schimbare grandioasa pentru interior.