Zane Lowe: Nu stiu daca Apple Music are nevoie de Beats 1

Zane Lowe Apple MusicZane Lowe este unul dintre cei trei DJ rezidenti ai Beats 1 Radio, insa este omul care a creat cea mai mare parte din conceptul postului de radio si este una dintre cele mai importante “piese” din angrenajul Apple Music in momentul de fata.

Desi Zane Lowe este important pentru Apple si Apple Music, iar Beats 1 Radio a fost una dintre cele mai laudate componente ale Apple Music, DJ-ul nu este sigur ca Apple are nevoie de postul sau de radio online pentru a avea succes cu Apple Music.

Intrebat daca Apple are intr-adevar nevoie de Beats 1 Radio, Lowe a afirmat ca nu este sigur de acest lucru si ca in momentul de fata nimeni nu poate oferi un raspuns la o asemenea intrebare avand in vedere ca Apple Music si Beats 1 Radio exista de doar 3 luni.

I’m not sure it does. We’re working this out, time will tell. We’ve been going three months, I don’t have the answers. I hope that there’s a place for it… This is in progress, and over time we’ll find out exactly why it’s needed.

In ciuda acestor afirmatii care cu siguranta au trezit pe cineva de la PR-ul Apple in mijlocul noptii, Zane Lowe spera ca Beats 1 Radio sa aiba un loc in lumea radio-urilor digitale si pana acum acest lucru s-a dovedit a fi in totalitate adevarat, utilizatorii iubind postul de radio.

Beats 1 Radio este unul dintre cele mai populare posturi de radio online si foarte multa lume foloseste Apple Music tocmai multumita lui.