Ecranul iPhone 6S Plus – probleme cu backlight bleeding

28

iPhone 6S Plus probleme ecran backlight bleedingEcranul iPhone 6S Plus are probleme cu backlight bleeding, sau cel putin unele unitati livrate de catre compania Apple arata precum cele din imaginea alaturata si afiseaza anumite pete in partea superioara a ecranului, ele fiind destul de deranjante.

Desi anual diversi producatori livreaza smartphone-uri care au probleme cu backlight bleeding, adica pete afisate pe marginile ecranelor, in cazul companiei Apple se face cel mai mare scandal pentru ca americanii spun ca testeaza totul “la perfectie” cand in realitate lucrurile stau altfel.

Practic unii utilizatori au observat pete pe ecranul iPhone 6S Plus, ele fiind afisate in partea superioara care in anumite conditii acopera inclusiv numele operatorului si acest lucru este departe de a fi normal pentru un smartphone de minim 800 de euro.

Ecranul iPhone 6S Plus – probleme cu backlight bleeding

Desigur ca nu toate terminalele iPhone 6S Plus au probleme cu backlight bleeding,  adica nu veti vedea pete pe ecranul iPhone 6S Plus in toate cazurile, ci doar unele dintre ele si am analizat cu atentie al meu terminal, dar din fericire nu am descoperit inca pete similare cu cele din imaginea de mai sus, de fapt n-am descoperit vreuna.

iPhone 6S Plus probleme ecran backlight bleeding 1

Faptul ca ecranul iPhone 6S Plus are probleme cu backlight bleeding nu ar trebui sa surprinda pe cineva, insa surprinzator este faptul ca dupa atatia si atatia ani de probleme Apple inca nu verifica in mod corect ecranele terminalelor sale pentru a nu livra unitati cu probleme.

Daca sesizati ca aveti pete pe ecranul iPhone 6S Plus, atunci dupa lansarea oficiala a iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania va trebui sa vizitati un service autorizat Apple pentru a cere inlocuirea dispozitivului vostru in baza garantiei.

In mod normal compania Apple inlocuieste terminalele cu asemenea defectiuni, ele nefiind normale in niciun fel de conditii, deci nu ar trebui sa intampinati “rezistenta” in momentul prezentarii terminalelor la garantie pentru inlocuire.

Inainte sa inchei va reamintesc faptul ca problemele de acest gen nu sunt noi, toti producatorii le au, la televizoare se vad cel mai bine, insa Samsung, Sony, LG, Motorola si multi altii au avut terminale cu probleme similare.