OS X El Capitan 10.11.1 public beta 2 a fost lansat

OS X El Capitan 10.11.1 public beta 2OS X El Capitan 10.11.1 public beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru posesorii de Mac-uri din intreaga lume, aceasta versiune fiind creata special pentru utilizatorii obisnuiti ai programului beta de testare.

Aseara OS X El Capitan 10.11.1 beta 2 a fost lansat pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma OS X, astfel ca build-ul de astazi pare a fi identic cu cel de ieri, deci veti primi exact ceea ce au primit dezvoltatorii in ca de acum 24 de ore de la compania Apple.

OS X El Capitan 10.11.1 public beta 2 poate fi instalat prin intermediul website-ului Apple dedicat programului beta.

Articolul precedentApple vrea sa scada costurile de roaming
Articolul următoriPhone 6S si 4G+ in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.