Apple ofera noi kit-uri Apple TV 4 gratuite

kit Apple TV 4Acum cateva saptamani compania Apple a inceput sa ofere kit-uri Apple TV 4 gratuite catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS in ideea de a ii impulsiona sa dezvolte aplicatii pentru noul sistem de operare tvOS.

Apple a organizat o loterie prin care le-a permis dezvoltatorilor interesati de kit-urile Apple TV 4 sa se inscrie pentru a putea primi o unitate, a ales mai apoi unii dezvoltatori si le-a trimis unitatile, insa se pare ca astia nu au facut mare lucru pana acum.

In aceasta idee compania Apple a inceput aseara sa trimita email-uri catre unii dezvoltatori de aplicatii participanti la loteria initiala spunandu-le ca le va trimite cate un Apple TV 4 gratuit in schimbul sumei de 1 dolar care este necesara pentru a le valida adresa de livrare.

Due to overwhelming demand, we’ve made more Apple TV Developer Kits available and you’ve been selected to receive one. Simply sign in with your developer account, agree to the terms and conditions, and submit your order by 5:00 p.m.local time on October 9, 2015.

Apple TV 4 a fost primit cu mult entuziasm de catre utilizatori, insa in lipsa unor aplicatii care sa ofere functionalitate pentru el, el nu va fi chiar atat de interesant, asa ca ramane de vazut cata lume va fi intr-adevar dispusa sa plateasca o suma serioasa de bani pentru a-l cumpara.