Apple ofera Apple TV 4 gratuit

Apple TV 4 gratuitPrezentarea Apple TV 4, care poate rula aplicatii si jocuri, a motivat compania Apple sa le permita unora dintre dezvoltatori sa obtina acces favorizat la noul produs al celor din Cupertino platind doar suma de 1 dolar.

Apple incearca sa-i motiveze pe dezvoltatorii sai sa produca aplicatii pentru Apple TV 4 prin oferirea gratuita a produsului si a organizat saptamana trecuta o loterie in urma careia a ales dezvoltatorii care vor primi produsul gratuit, ei fiind notificati astazi in legatura cu procedura de cumparare.

Toti cei alesi trebuie sa cumpere produsul din Apple Store pana miercuri si-l vor primi acasa contra sumei de 1 dolar, aceasta fiind perceputa doar pentru a verifica adresa reala a dezvoltatorului si faptul ca al sau card nu a fost inchis.

Apple are obiceiul de a actiona in acest mod cand doreste cu adevarat sa obtina ceva de la dezvoltatorii sai, oferind si Apple Watch-uri gratuite in acelasi mod dezvoltatorilor care s-au dovedit a fi dispusi sa creeze aplicatii pentru el in preajma lansarii.

atvdev