iPhone 6S Plus umileste Galaxy Note 5 in performante

iPhone 6S Plus umileste Galaxy Note 5 in performanteiPhone 6S Plus umileste Galaxy Note 5 intr-un nou test de performante pe care il puteti vedea in clipul video de mai jos si exact precum se intampla in trecut, terminalul celor de la Samsung are probleme cu sistemul de multitasking din Android.

Diferenta intre rapiditatea cu care cele doua terminale deschid aplicatiile este de 16 secunde in acest test, insa iPhone 6S Plus a depasit Samsung Galaxy Note 5 atat in prima parte a testului, cat si in cea de-a doua, diferenta fiind totusi mai mica in performante in primul test.

In prima parte a testului iPhone 6S Plus a fost cu 2 secunde mai rapid decat Samsung Galaxy Note 5, insa pana la finalul testului diferenta in performante dintre cele doua terminale a crescut de 8 ori, astfel ca terminalul celor de la Apple si-a demonstrat din nou suprematia.

iPhone 6S Plus umileste Samsung Galaxy Note 5 in performante

De fapt, aici nu vorbim doar despre suprematia unui iPhone 6S Plus cu 2 GB RAM fata de un Samsung Galaxy Note 5 cu 4 GB RAM, ci trebuie sa privim lucrurile putin in perspectiva, iOS 9 avand un sistem de multitasking mult mai eficient decat Android-ul celor de la Google.

Practic iPhone 6S Plus a redeschis din background aplicatiile deschise in prima parte a testului in timp ce Samsung Galaxy Note 5 a trebuit sa reincarce majoritatea dintre ele, lucru destul de neobisnuit pentru sistemul de operare Android si sistemul sau de multitasking “avansat”.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 5 a intrecut in performante aproape toate terminalele Android de pe piata, din moment ce iPhone 6S Plus l-a depasit este destul de usor de spus ca terminalul Apple este, poate, cel mai rapid smartphone din lume.

In urmatoarele zile vom vedea multiple teste de acest gen si chiar daca iPhone 6S Plus umileste Samsung Galaxy Note 5 in performante acum, lucrurile ar putea fi putin diferite in alte teste, dar nu cred ca Note-ul va iesi vreodata invingator cu sistemul sau de multitasking.