De ce se sterg peste tot pozele si filmele din iCloud Photo Library

stergere recuperare poze iCloud Photo LibraryDe ce se sterg din toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile pozele sterse prin iCloud Photo Library dintr-un singur terminal este o intrebare pe care am primit-o destul de des si la care va raspund astazi, desi nu cred ca veti fi multumiti de raspuns.

iCloud Photo Library sau Biblioteca Foto iCloud este un sistem menit sa aduca toate pozele si filmele noastre in toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care sunt conectate la acelasi Apple ID si au sistemul activ pentru incarcarea pozelor in iCloud.

Prin intermediul Bibliotecii Foto iCloud toate pozele si filmele noastre ajung in toate iDevice-urile conectate la acelasi Apple ID de indata ce sunt inregistrate, daca avem o conexiune de internet activa, astfel ca toata lumea poate vedea rapid tot ceea ce inregistram noi din terminale.

Problema cu iCloud Photo Library este ca de indata ce o poza sau un film sunt sterse dintr-un iPhone, iPad sau iPod Touch ele dispar din toate terminalele in secunda urmatoare sia sta deoarece schimbarea este efectuata in intregul sistem al Bibliotecii Foto a iCloud.

If a deletion is made on any device, the same picture is deleted on all devices connected to the cloud…What if I retain full-resolution pictures on my iMac? Will the deletion also be made here?

I can see a grandchild accidentally deleting a few pictures on iPad and me not even realizing that they are gone. I always keep a backup but it would be difficult to tell whether I need to restore.

Unii dintre voi se intreaba daca pot sterge poze sau filme dintr-un terminal fara ca ele sa fie sterse si din iCloud Photo Library, iar raspunsul la aceasta intrebare este NU. Din pacate nu puteti sterge poze si filme dintr-un terminal fara ca ele sa fie sterse global din Biblioteca Foto iCloud.

Partea buna este ca orice poza sau film stearsa dintr-un terminal si implicit din iCloud Photo Library ajunge in albumul Recently Deleted, Sterse Recent, in care sunt pastrate timp de 30 de zile, perioada in care pot fi recuperate de catre oricine, ele reaparand automat in toate terminalele.

Concluzionand totul pe scurt, daca stergeti o poza dintr-un iPhone, iPad sau iPod Touch care are activata Biblioteca Foto iCloud, iCloud Photo Library, ea va disparea din toate terminalele conectate la sistem, insa veti putea recupera continutul din folderul de elemente sterse deja.