Cum decodezi un iPhone 6S cumparat din SUA ?

decodare iPhone 6S cumparat din SUACum decodezi un iPhone 6S cumparat din SUA ? Daca ati cumparat un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus la pret intreg din Apple Store si vi s-a spus ca acel terminal este codat in reteaua unui operator din SUA, ei bine angajatii Apple au fost doar prea zelosi cu voi.

In realitate terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus vandute de catre compania Apple prin Apple Store sunt decodate, dar trebuie sa fii atent cum faci activarea daca vrei sa decodezi permanent un iPhone 6S cumparat din SUA, altfel veti avea un terminal codat, temporar.

Politica Apple de a sustine ca nu vinde iPhone-uri decodate in zilele imedat anterioare lansarilor nu este noua si cu siguranta nu se va schimba prea curand, asa ca foarte multi utilizatori se intreaba cum fac decodare permanenta pentru iPhone-urile cumparate din SUA la pret intreg.

Cum decodezi un iPhone 6S cumparat din SUA ?

Acum trecand la raspunsul pentur intrebarea : cum decodezi un iPhone 6S cumparat din SUA ? Daca ai cumparat un iPhone 6S si iPhone 6S Plus la pret intreg din Apple Store, atunci in momentul activarii va trebui sa folosesti orice alta cartela decat cea a unui operator din SUA.

Daca folosesti cartela unui operator din Europa, de exemplul, terminalul iPhone 6S, iPhone 6S Plus, sau de orice alt fel, va fi decodat permanent, cel putin pana in momentul in care vei face din nou restore, activarea in exact acelasi mod fiind necesara din nou.

Daca prima activare se face cu o cartela a unui operator din SUA, de exemplu AT&T sau Verizon/T-Mobile, atunci va trebui sa faci restore terminalului tau si sa folosesti cartela unui operator european, inclusiv din Romania si terminalul va fi activat precum unul decodat din fabrica.

Am facut aceasta procedura in 2012 imediat dupa ce am cumparat un iPhone 5 dintr-un Apple Store din SUA, iar ea este identica inclusiv acum.