SHOT – iPhone devine o camera de realitate virtuala

iPhone camera realitate virtualaSHOT este un nou tip de accesoriu dezvoltat pentru terminalele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus ale companiei Apple, el permitandu-le utilizatorilor sa inregistreze continut multimedia care poate fi vazut intr-un mod similar de cel oferit de catre camerele de realitate virtuala.

Conform creatorilor SHOT, accesoriul poate fi usor montat pe carcasa oricaror dintre cele patru terminale iPhone mentionate mai sus, el acoeprind camera si largindu-ui unghiul de inregistrare a pozelor si clipurilor video pentru a oferi o experienta imersiva de vizualizare a imaginilor.

SHOT foloseste doua lentile peste cea a camerei terminalelor noastre, plus camera frontala, pentru a inregistra poze la un unghi de 360 de grade si clipuri video la un unghi de 235 de grade, astfel ca folosind aplicatia special creata de catre dezvoltatori veti putea vizualiza continutul intr-un format similar celui oferit de catre alte aplicatii de realitate virtuala.

SHOT este gandit intr-un asemenea mod incat sa fie compatibil cu Google Cardboad, sau orice alte accesorii pentru realitate virtuala, astfel ca va puteti folosi de continutul inregistrat pentru vizualizare in aproape orice fel de produse care au legatura cu realitate virtuala.

In summary, Shot is a lens attachment composed of two lenses that increase the field of view of your phone’s camera, and an app that allows you to easily record and share immersive content. In order to capture a 360 degrees photo the app takes one photo with each camera and merges them into a high resolution panorama in a transparent way to you. 

SHOT este un accesoriu foarte interesant si foarte ieftin care va ajuta sa aveti parte de o experienta rudimentara de realitate virtuala, insa in lipsa unor dispozitive precum HTC Vive, va puteti multumi si cu asa ceva pentru inceput.

SHOT asteapta in momentul de fata finantare pentru a ajunge pe piata, insa are sanse mari sa obtina tot ceea ce are nevoie pentru a fi lansat.

SHOT camera iPhone realizate virtuala