Prima Pagina iOS 9.1 iOS 9.1 beta 4 a fost lansat

iOS 9.1 beta 4 a fost lansat

iOS 9.1 beta 4iOS 9.1 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch fiind disponibila acum doar pentru dezvoltatorii de aplciatii pentru platforma iOS.

iOS 9.1 beta 4 vine la doar doua saptamani dupa ce iOS 9.1 beta 3 a fost lansat de catre cei din Cupertino pentru dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii programului beta de testare a iOS-ului pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca intregul ciclu de lansari este pastrat.

iOS 9.1 beta 4 poate fi instalat de catre toti cei care au avut iOS 9.1 beta 3 prin accesarea sistemului Actualizare Software, Software Update, al iOS-ului, astfel ca nu trebuie sa mai descarcati intregul ipsw pentru a face actualizarea la noua versiune a sistemului de operare.

iOS 9.1 beta 4

Din pacate compania Apple nu spune deocamdata ce noutati exista in iOS 9.1 beta 4 si probabil nici nu  va lista schimbarile pe care le-a facut, insa ne putem astepta la imbunatatirile performantelor generale ale sistemului de operare si rezolvarea catorva buguri existente in sistem.

In iOS 9.1 compania Apple a implementat in principal doar caractere emoji noi, a imbunatatit performantele generale ale sistemului de operare si nimic mai mult, astfel ca nu trebuie sa va asteptati la foarte multe de la aceasta actualizare.

Conform unor informatii aparute astazi, lansarea iOS 9.1 va fi in noiembrie, insa pana atunci vom mai avea cel putin inca doua versiuni beta ale sistemului de operare, asa ca veti mai avea ce sa testati in continuare pana cand lucrurile se vor definitiva.

 • Bogdan

  1,2 gb!?!

 • Cosmin Trica

  Salut Zaone , gresesti. Este disponibila si versiunea publica !

 • Pingback: iOS 9.1 public beta 4 si tvOS beta 3 au fost lansate | iDevice.ro()

 • @Cosmin Trica: Explica-mi te rog care e greseala ?
  https://www.idevice.ro/2015/10/06/ios-9-1-public-beta-4-tvos-beta-3/

 • gruia

  E mare!

 • Pingback: Instalarea iOS 9.1 public beta 4 | iDevice.ro()

 • Adrian

  A instalat-o cineva? Eu când am instalat iOS 9 Public Beta 1 am rămas fără AppStore!

 • Bobsica

  Un alt update degeaba!Defapt chiar nu ma asteptam la mare lucru din partea Apple in ultima perioada,daca am asteptat 2 ani sa rezolve lagul la rapunderea unui apel telefonic care a fost destul de enervant va dati seama ca trebuie sa asteptam 5 ani sa mai avem si noi un IOS bun ca 5 sau 6 ce vreti voi!Cu stima Bogdan 📱6 +

 • SatanCross

  am curaj sa jur ca in ritmul asta in 6 luni o sa facem update la ios 9.7.1:)))

 • V.F.

  Adevarul este că e de-a dreptul penibil ce face echipa de testeri de la Apple. niciodată n-am văzut mai multe defecte/erori si bug-uri intr-un singur software lansat PUBLIC cum este iOS 9. Chiar nu înțeleg ce fac inginerii de sistem/test… Nu sunt in stare după atâta feedback cât au primit din nu știu câte beta-uri lansate sa facă niște test-case-uri ca lumea ca echipa de development sa corecteze înainte de o lansare publica? Părerea mea e ca ar trebui sa cada niște “team leaderi”. Sunt fan Apple din 2008, însă ceea ce se întâmpla in ultimul timp m-a cam lăsat rece!

 • @V.F: Cand testezi ceva beta iti asumi problemele, cam asta e ideea. Daca nu vrei probleme foarte mari, eviti beta-urile.

 • Adrian Belei

  La mine a mers totul bine pana la versiunea public beta 3 cand a aparut un bug, in contacte cand dau search nu-mi gaseste niciun contact la fel face si in public beta 4, am dat factory settings am dat erase iphone si tot la fel face. in IOS 9.0.2 nu am aceasta problema.