iOS 9.1 beta 4 a fost lansat

iOS 9.1 beta 4iOS 9.1 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch fiind disponibila acum doar pentru dezvoltatorii de aplciatii pentru platforma iOS.

iOS 9.1 beta 4 vine la doar doua saptamani dupa ce iOS 9.1 beta 3 a fost lansat de catre cei din Cupertino pentru dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii programului beta de testare a iOS-ului pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca intregul ciclu de lansari este pastrat.

iOS 9.1 beta 4 poate fi instalat de catre toti cei care au avut iOS 9.1 beta 3 prin accesarea sistemului Actualizare Software, Software Update, al iOS-ului, astfel ca nu trebuie sa mai descarcati intregul ipsw pentru a face actualizarea la noua versiune a sistemului de operare.

iOS 9.1 beta 4

Din pacate compania Apple nu spune deocamdata ce noutati exista in iOS 9.1 beta 4 si probabil nici nu  va lista schimbarile pe care le-a facut, insa ne putem astepta la imbunatatirile performantelor generale ale sistemului de operare si rezolvarea catorva buguri existente in sistem.

In iOS 9.1 compania Apple a implementat in principal doar caractere emoji noi, a imbunatatit performantele generale ale sistemului de operare si nimic mai mult, astfel ca nu trebuie sa va asteptati la foarte multe de la aceasta actualizare.

Conform unor informatii aparute astazi, lansarea iOS 9.1 va fi in noiembrie, insa pana atunci vom mai avea cel putin inca doua versiuni beta ale sistemului de operare, asa ca veti mai avea ce sa testati in continuare pana cand lucrurile se vor definitiva.