Instalarea iOS 9.1 public beta 4

Instalarea iOS 9.1 public beta 4Instalarea iOS 9.1 public beta 4 o puteti face chiar din acest moment deoarece Apple ne-a pus in aceasta seara la dispozitie iOS 9.1 public beta 4, aceasta versiune a sistemului de operare fiind lansata dupa iOS 9.1 beta 4 oferit dezvotlatorilor de aplicatii.

Desigur ca faceti instalarea iOS 9.1 public beta 4 fara a care sunt noutatile pe care le aduce aceasta actualizare pentru noi, astfel ca puteti spera ca vorbim despre o imbunatatire a performantelor generale, dar si o rezolvare a unora dintre bugurile existente in sistem.

Instalarea iOS 9.1 public beta 4 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Instalarea iOS 9.1 public beta 4

Aceasta procedura pentru instalarea iOS 9.1 public beta 4 poate fi facuta de catre cei care nu au mai instalat pana acum o versiune publica a iOS 9.1 deoarece utilizatorii cu una existenta pot face actualizarea direct din sistemul Software Update, Actualizare Software, a sistemului de operare.

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.1 public beta 4 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.1 public beta 4 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.