iOS 9.1 public beta 4 si tvOS beta 3 au fost lansate

iOS 9.1 public beta 4iOS 9.1 public beta 4 si tvOS beta 3 au fost lansate impreuna cu iOS 9.1 beta 4 in aceasta seara, compania Apple actualizand toate versiunile beta ale sistemului de operare iOS, dar si sistemul de operare dedicat Apple TV 4 care va fi disponibil in cateva saptamani.

iOS 9.1 public beta 4 este disponibil pentru utilizatorii obisnuiti care fac parte din programul de testare beta pentru iPhone, iPad si iPod Touch, in timp ce tvOS beta 3 este disponibil doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, deci nu poate fi instalat de catre oricine.

iOS 9.1 public beta 4 poate fi actualizat de catre utilizatori prin intermediul sistemului de Actualizare Software, Software Update, existent in sistemul de operare iOS pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile active in lumea intreaga.

Exact precum in cazul iOS 9.1 beta 4, compania Apple nu spune care sunt noutatile iOS 9.1 public beta 4, insa exact precum in acel caz vorbim despre imbunatatirea performantelor generale si rezolvarea bugurilor, tvOS beta 3 fiind desigur in exact aceeasi situatie in momentul de fata.