Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S este de 4 ori mai popular ca 6S Plus

iPhone 6S este de 4 ori mai popular ca 6S Plus

iPhone 6S patru ori mai popular iPhone 6S PlusiPhone 6S este de 4 ori mai popular ca iPhone 6S Plus conform unor cifre de utilizare publicate zilele trecute de catre o companie americana care analizeaza modul in care diversi posesori de iDevice-uri isi folosesc terminalele.

Atunci v-am explicat care este rata de adoptie a iPhone 6S si iPhone 6S Plus in perioada anterioara lansarii, insa in baza acelorasi date putem trage concluzii cu privire la popularitatea celor doua terminale in randul utilizatorilor care le cumpara in momentul de fata de la Apple si nu numai.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, iPhone 6S reprezinta 1.5% din totalul iPhone-urilor active pe planeta, in timp ce iPhone 6S Plus reprezinta 0.4% din numarul total de iDevice-uri active in momentul de fata, diferenta dintre ele fiind destul de mare chiar si acum.

Practic iPhone 6S este de 4 ori mai popular decat iPhone 6S Plus, asa cum probabil foarte multa lume se astepta deja, iar asta deoarece nu foarte multi fani ai companiei Apple sunt chiar atat de interesati sa cumpere un smartphone cu ecran de 5.5 inch in momentul de fata.

Totusi, popularitatea redusa a iPhone 6S Plus ar putea fi explicata si prin faptul ca terminalul a fost indisponibil pentru achizitie mai repede decat iPhone 6S, stocurile pentru acest model fiind mult mai mici decat cele pentru cel de-al doilea asa ca daca Apple ar fi avut suficiente unitati, poate ca lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

 • amfetamin

  Oare nu si din cauza prețului nu e așa popular ca fratele mai mic? Așa si C-Klasse e mai popular ca S-Klasse de exemplu.

 • Srb Srb

  Pur si simplu pt majoritatea 6 Plus trebuie sa isi adapteze vestimentatia pt el. Ceea ce ar trebui sa fii putin fanatic si chiar sa iti doresti acel ecran. Sper la anul sa fie mult mai compact sa le unifice si sa faca 1x iphone de 5.2″ sau 5.3″ dar la o inaltime de maxim 145mm

 • iTu

  aseara am butonat o jumate de ora un Iphone6 Plus…sincer ma cam bate gandul la un 6S Plus desi am comandat 6S. e drept are dimensiuni nu gluma 😄 practic cand esti pe drum nu mai iti trebuie tableta la tine, poti citi super pe el si nu numai. imi fac griji cu purtatul in buzunarul de la pantaloni, cam incomod cand te asezi, cand iesi in oras la o cafã trebuie sa il pui pe masa😄. sunt intro dilema. probabil sunt multi care gandesc asa ca mine 😄

 • dragos

  Eu am 6 plus de 64 gb iar inainte aveam 5 .M-am obisnuit cu el f repede si in afara ecranului superb punctul lui forte ramane bateria, de dimineata pana a 2 a zi seara si cam 9-10 ore de usage

 • flrazvan

  Si eu am 6 plus si intradevar marele atu este bateria. Dar de multe ori imi e incomod in buzunar cand ma asez. Un ratio screen /body ca la lgg4 si bt pe lateral ca la xperia z5 ar fi fost ideal.