Disney creaza Mickey Mouse pe iPad Pro

Disney iPad Pro Mickey MouseDisney a avut ocazia de a crea Mickey Mouse pe iPad Pro, compania Apple incercand sa prezinte beneficiile pe care tabletele sale le ofera impreuna cu Apple Pencil, graficienii Disney avand ocazia de a testa noul produs al celor din Cupertino.

In imaginile acestui articol puteti vedea sesiunea de testare facuta de catre angajatii Disney cu iPad Pro, ei fiind placut impresionati de Apple Pencil, de calitatea aplicatiilor de desen, dar si de sistemul care ignora palma mainii atunci cand este atinsa de ecran in timpul desenarii.

Jucandu-se cu tabletele iPad Pro graficienii i-au reprodus pe Olaf din Frozen si pe Mickey Mouse, impreuna cu o serie de alte personaje, product managerul Paul Hildebrandt al celor de la Disney facand deja comenzi pentru cateva tablete iPad Pro ale celor de la Apple.

In aceasta pagina si in aceasta pagina puteti vedea inregistrari ale sesiunilor de testare ale tabletei iPad Pro facute de catre graficienii celor de la Disney, ei facand o reclama destul de buna companiei Apple si tabletelor iPad Pro, dar acest lucru este normal.

Unul dintre conducatorii Disney este membru al consiliului director al Apple si cele doua companii au avut o colaborare extrem de stransa inca de cand Pixar a fost cumparat de la Steve Jobs, astfel ca probabil Disney va cumpara multe tablete iPad de la cei din Cupertino.

Disney iPad Pro Mickey Mouse 1