iOS 9.1 si iPad Pro – iata cand se lanseaza

iOS 9.1 lansare iPad ProDaca sunteti curiosi sa aflati cand se lanseaza iOS 9.1 si iPad Pro, ei bine iata ca astazi avem primele informatii privitoare la aparitia celor doua noi produse ale companiei Apple, cei din Cupertino fiind pregatiti sa le aduca rapid pe piata.

Conform unor surse apropiate companiei Apple lansarea iOS 9.1 si iPad Pro urmeaza sa aiba loc in prima saptamana a lunii noiembrie, fara a fi oferita o data certa cu privire la disponibilitate, insa vand in vedere ca 1 noiembrie este o zi de duminica, oricare dintre cele urmatoare poate fi aleasa.

Apple a prezentat iPad Pro in conferinta din 9 septembrie organizata in San Francisco si a spus atunci ca noua sa tableta cu ecran de 12.9 inch va fi disponibila pentru achizitie pana la sfarsitul acestui an si se pare ca luna noiembrie este din nou aleasa pentru a lansa noi tablete iPad importante.

Cand se lanseaza iOS 9.1 si iPad Pro ?

Neoficial am aflat ca iOS 9.1 va fi lansat impreuna cu iPad Pro, tableta avand toate functiile noi implementate in aceasta versiune a sistemului de operare, astfel ca ambele produse ale companiei Apple sunt strans legate intre ele, astfel ca unul fara celalalt nu va fi disponibil pe piata.

Apple ne va anunta probabil cand se lanseaza iOS 9.1 si iPad Pro prin intermediul echipei sale de PR, adica diversi jurnalisti vor primi informatiile si vor cita surse anonime din cadrul companiei Apple, sau poate ca va exista un anunt oficial privind disponibilitatea tabletei.

Pana acum compania Apple a lansat diverse versiuni beta ale iOS 9.1 cu unele functii nu chiar atat de importante, insa cu siguranta vom avea parte de ceva mai multe schimbari si pentru restul iDevice-urilor, nu doar noutati pentru iPad Pro.

Acestea fiind spuse iOS 9.1 si iPad Pro se lanseaza in prima saptamana a lunii noiembrie, dar pana atunci vom avea noi informatii cu privire la ele.