WhatsApp Messenger nu functioneaza pe iPhone

WhatsApp Messenger nu merge unele iPhoneWhatsApp Messenger nu functioneaza corect pe anumite iPhone in momentul de fata, aplicatia fiind actualizata in cursul acestei dimineti de catre compania WhatsApp, rezultatul fiind o functionalitate improprie pentru anumiti utilizatori.

Mai exact se pare ca WhatsApp Messenger nu functioneaza pe iPhone 5S sau iPhone 6 in mod corect, unii utilizatori raportand faptul ca tastatura aplicatiei este afisata incomplet sau ca aplicatia functioneaza mult mai greu decat in mod normal, cu lag, dupa actualizare.

Cei de la WhatsApp au anuntat dimineata ca incepand de astazi aplicatia WhatsApp Messenger are o noua functie care permite marcarea anumitor mesaje ca fiind importante, insa se pare ca schimbarea nu este chiar atat de benefica pentru toti utilizatorii.

Deocamdata nimeni de la WhatsApp nu a recunoscut existenta problemei si probabil nimeni nu o va face, aceasta fiind in general politica acestei companii, dar cu siguranta multi dintre voi au observat problema dupa actualizarea titlului.

In momentul de fata singura recomandare pe care v-o pot face este o reinstalare a aplicatiei in speranta ca problema va fi rezolvata, in caz contrar singura optiune alternativa fiind sa asteptati o noua actualizare care ar putea readuce lucrurile la normal in terminalele voastre.