iOS 9 inchide subit terminalele iPhone

iOS 9 inchidere din seniniOS 9 inchide subit terminalele iPhone sau unele tablete iPad, problema fiind raspandita pe o varietate de modele de smartphone-uri Apple, insa iPhone 6S si iPhone 6S Plus par sa fie cele mai afectate in momentul de fata de catre acest bug.

V-am spus saptamana trecuta ca unii utilizatori au inceput sa se planga din cauza faptului ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus se inchid din senin, insa problema nu este limitata doar la aceste modele ale iPhone, ci in realitate ea afecteaza si alte modele mai vechi ale produselor Apple.

Cateva sute de persoane au confirmat deja ca terminalele lor se inchid din senin cu precadere in iOS 9, insa si in unele versiuni ale iOS 8, insa noua versiune a sistemului de operare pare sa genereze cele mai mari probleme, diverse versiuni ale sale fiind afectate.

iOS 9 inchide subit terminalele iPhone

De la iOS 9 la iOS 9.1 beta 3, terminalele iPhone se inchid subit pe toate versiunile iOS 9 lansate pana acum de catre compania Apple, deci practic nimeni nu poate evita problema printr-o actualizare la o versiune superioara a sistemului de operare fata de cea pe care o are in momentul de fata.

Nu toate iPhone-urile se inchid subit in iOS 9, iar eu spre exemplu nu am patit problema pe cele 4 pe care le detin momentan, insa in trecut am avut probleme similare in versiuni vechi ale iOS, ele persistand pe toata durata detinerii produselor Apple.

Din pacate in momentul de fata nu exista o solutie unica pentru a rezolva problema terminalelor iPhone inchise subit de iOS 9 si probabil nici Apple nu are vreo rezolvare pregatita, altfel probabil ar fi lansat-o pana acum pentru utilizatorii sai.

Singura solutie de a trece peste aceasta problema este repornirea terminalelor dupa ce se inchid si folosirea lor cu mai multa atentie pentru a evita pierderea evetuala de date.

24 COMENTARII

  1. Acum se vede diferenta dintre ios si android. Cu cat se implementeaza mai multe functii in sistemul de operare cu atat merge mai greu. Androidul fiind open sorce cred ca fiecare producator si dezvoltator si-a adus aportul in beneficiul sistemului de operare. Sunt de parere ca lucrurile au luat o intorsatura impotriva apple pt ca de 2 ani da cu stangu in dreptul de fiecare data. Alt exemplu este cu imaginile animate care apple le promoveaza intens ca o mare inovatie htc a facut aproximativ acelasi lucru cu htc zoe de 3 ani de zile……… Si inca o data apple a reinventat apa calda.

  2. Sa știi că ai dreptate… E chiar de viața lui dacă a îndrăznit să scrie un comment în care critică Apple…nici nu știu cum o putea dormi noaptea!

  3. Cum îndrăznești să critici prea-perfect și fără defect iOS? Chiar dacă este un articol despre niște cazuri izolate, eu cred că e pixelul albastru… Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu!

  4. Nasol dacă folosești telefonul pentru alarmă dimineața… Riști sa nu te trezești la timp.. Cred ca soluția at fi achiziționarea unui Apple Watch!

  5. defapt e functie inovativa,se inchide singur ca sa iti mai vezi de viata reala si sa nu mai stai pe fb si wp..stie apple mai bine ce ai nevoie..glumesc

  6. Zaone, mie pe Vodafone imi pica constant semanalul pe iPhone 6 plus..Am sunat la ei si mi-au spus ca au problemele astea de ceva timp, si ca au trimis sesizari la Apple cu privire la asta si cica nu au rezolvat..ca iPhone-ul nu ar fi compatibil cu reteaua lor 4g..Si ca daca vreau sa nu mai am probleme, sa ma orientez catre alt terminal..ce e de facut in situatiunea asta?!

  7. Pai daca e luat de la ei, de ce nu le spui sa si-l bage pe gat in loc sa-ti spuna sa iei altul? MInciuni mai mari n-am auzit, mai ales ca e luat de la ei.
    Ai cumva o conversatie de email sau audio ?

  8. Am audio, caci am sunat la ei. Acum vorbesc cu un reprezenant de-al lor pe chat, sa vad ce e de facut in situatia asta..

  9. Salut. Am fix aceeasi problema pe Vodafone cu un iPhone 6+ de cand am schimbat sim-ul vechi cu unul 4G. De foarte foarte multe ori pe zi cand incerc sa utilizez tel am No Service pret de cateva secunde dupa care revine semnalul. Initial am crezut ca este de la lucrarile anuntate de ei in luna Septembrie. Practic trebuie sa imi setez manual conexiunea de date in 3G pt a nu fi afectat de lipsa semnal de zeci e ori pe zi. Un sfat sau un thread dedicat ar fi binevenit. Multumesc frumos

  10. Si iPhone 6 cu iOS 8 , mi sa închis continu. De cand am făcut Update la IOS 9, nu mai am treaba cu el. Exact așa o sa fie si cu 6s, deci mai aveți de așteptat pana la iOS 10. Precizez am schimbat telefonul de 3 ori. Loat nou de pe EMAG.

  11. Ar fi intersant de vazut ce eroare apare in “Diagnostics & Usage Data” la momentul crash-ului. Eu am descoperit pe iPhone 5s (A1530), cu iOS 9.0.2 erori de CoreTime si LowBateryLog (culmea, la 20% ???)