iOS 9 inchide subit terminalele iPhone

24

iOS 9 inchidere din seniniOS 9 inchide subit terminalele iPhone sau unele tablete iPad, problema fiind raspandita pe o varietate de modele de smartphone-uri Apple, insa iPhone 6S si iPhone 6S Plus par sa fie cele mai afectate in momentul de fata de catre acest bug.

V-am spus saptamana trecuta ca unii utilizatori au inceput sa se planga din cauza faptului ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus se inchid din senin, insa problema nu este limitata doar la aceste modele ale iPhone, ci in realitate ea afecteaza si alte modele mai vechi ale produselor Apple.

Cateva sute de persoane au confirmat deja ca terminalele lor se inchid din senin cu precadere in iOS 9, insa si in unele versiuni ale iOS 8, insa noua versiune a sistemului de operare pare sa genereze cele mai mari probleme, diverse versiuni ale sale fiind afectate.

iOS 9 inchide subit terminalele iPhone

De la iOS 9 la iOS 9.1 beta 3, terminalele iPhone se inchid subit pe toate versiunile iOS 9 lansate pana acum de catre compania Apple, deci practic nimeni nu poate evita problema printr-o actualizare la o versiune superioara a sistemului de operare fata de cea pe care o are in momentul de fata.

Nu toate iPhone-urile se inchid subit in iOS 9, iar eu spre exemplu nu am patit problema pe cele 4 pe care le detin momentan, insa in trecut am avut probleme similare in versiuni vechi ale iOS, ele persistand pe toata durata detinerii produselor Apple.

Din pacate in momentul de fata nu exista o solutie unica pentru a rezolva problema terminalelor iPhone inchise subit de iOS 9 si probabil nici Apple nu are vreo rezolvare pregatita, altfel probabil ar fi lansat-o pana acum pentru utilizatorii sai.

Singura solutie de a trece peste aceasta problema este repornirea terminalelor dupa ce se inchid si folosirea lor cu mai multa atentie pentru a evita pierderea evetuala de date.